Get Adobe Flash player


Voetbalclinic S.V. Marvilde jeugd wederom geslaagd!

De jaarlijkse voetbalclinic voor de O11 t/m O9 jeugd is traditiegetrouw in de herfstvakantie. Vandaag waren ruim 40 kinderen op het sportpark om tal van voetbaloefeningen en -spelletjes te doen. Tussendoor een heerlijke lunch en daarna een aantal wedstrijdjes. Tot slot mochten de kinderen tegen de begeleiding voetballen. Na een snelle 1-0 voorsprong voor de kinderen vonden de vrijwilligers het tijd om te laten zien hoe je effectief kunt voetballen en wonnen ze uiteindelijk toch nog met 1-4.

Iedereen kreeg een oorkonde mee naar huis en er waren 3 individuele kampioenen: Casper Tijdink en Jop Zaagman bij de jongste jeugd en Luuk Willems bij de oudste jeugd. Proficiat jongens!

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die dit tot stand hebben gebracht. Fantastisch om te zien dat ook de oudere jeugd hier aan mee doet. Het was een geslaagde middag oftewel "helemaal top!" volgens Stef Noordermeer.

Van deze voetbalclinic is een fotoverslag gemaakt die u hieronder kunt raadplegen. Klik op een foto om deze te vergroten. Indien u een foto wenst te downloaden, klik dan op het download icoontje dat  links onderaan zichtbaar wordt bij een vergrote foto (zie voorbeeld).JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval