Behind the scenes -

Behind the scenes

Behind the scenes

Behind the scenens

Het veld was afgekeurd, het was koud en nat, maar er was een tijdslimiet.
Dus “the show must go on”.
We hebben het hier niet over een voetbalwedstrijd, maar over een video-opname van een muziekclip van de internationale DJ’s Oliver Heldens & Mesto. Marvilde kreeg toestemming om achter de schermen enkele foto’s te maken.

Jeremy Kowsoleea van Protails B.V was de regisseur op het Marvilde sportpark. Helaas was de planning van de opnames niet te combineren met het drukke schema van de DJ’s. “Ze zouden in het originele scenario mee doen aan de clip, maar ze waren nu op toer in Azië. Daarvoor hadden ze andere oplossingen gevonden in de vorm van jongere stand-ins. De opnames zijn voor de clip “The G.O.A.T.” (The Greatest Of All Times) met een knipoog naar Messi. De DJ’s kwamen zelf met dit concept en wij mogen deze opdracht namens Spinning Records uitvoeren”, aldus Jeremy.

Jeremy had in het verleden zelf hier een dochter voetballen en kent trainer Stefan Sprengers goed, vandaar de connectie met Marvilde. Ook dansschool Cardo was in beeld van de regisseur. Onze barman Bas, tevens dansleraar bij de dansschool, kennen elkaar en dus was het een optelsommetje dat Marvilde als locatie werd gekozen en dat er van beide verenigingen “acteurs” mochten meedoen. Van Marvilde JO8-2 werd Dex Botteram ingezet als de jonge Mesto en Vincent Turner van Marvilde 8 mocht als fanatieke supporter een rol spelen in de clip. Dex en Vincent vervulden hun rol vol overgave en kunnen beide op de nominatielijst voor een Oscar als de beste mannelijke bijrol.

Om deze clip te bekijken volg dan deze link, de fotoserie “behind the scenes” kun je hier onder vinden.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!