Vriendinnendag 2020

Vriendinnendag 2020

Terugnaar fotoarchief
Vriendinnendag 2018, Vriendinnedag 2019

De Vriendinnendag was dit jaar later in het seizoen dan normaal. Het was zelfs nog lange tijd onzeker of het nog wel door mocht gaan vanwege de Corona. Vanwege de strenge maatregelen mochten de ouders nog niet op het sportpark. Gelukkig wel onze fotograaf, zodat zij alsnog een beetje kunnen mee beleven hoe hun kinderen deze dag hebben ervaren.
Onder ideale weersomstandigheden begonnen ruim 30 kinderen aan een warming-up, waarna er een aantal oefeningen voor hen klaar stonden. Na de laatste drinkpauze was het tijd voor een wedstrijdje....met alle deelnemers. Tegen het eind van de middag kwam Marvil de Leeuw, samen met enkele vrijwilligers van de begeleiding, met hun handen vol het veld op. De felbegeerde goody-bags werden overhandigd, waarna er nog tijd was om met z'n allen nog een laatste groepsfoto te maken. En uiteraard wilden er een aantal kinderen en volwassenen nog samen met Marvil op de foto. 
We danken alle vrijwilligers, en in het bijzonder onze ambassadrice van het vrouwenvoetbal Bianca van de Ven, voor deze gezellige en goed georganiseerde vriendinnendag.

Vriendinnendag_2020.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!