E-kamp 2020

E-kamp 2020

E-Kamp_2020.jpg

Zoals elk jaar was ook nu het plan om het seizoen voor de O10 en O11 (voormalig E-jeugd) af te sluiten met het E-kamp. Deze zou plaatsvinden op 26-27-28 juni in Eersel, maar door de corona maatregelen konden veel faciliteiten van de accommodatie niet gebruikt worden.
In overleg met de beheerder van de kampeerboerderij D’n Hazelaar in Eersel is er een oplossing gevonden om een eendaags evenement te organiseren.
Er werden diverse spellen gespeeld en uiteraard was er een voetbaltoernooitje opgezet. De lunch, het avondeten en natuurlijk een snoepje tussendoor stond klaar voor de inwendige mens. Door het warme, dorstige weer was er genoeg ruimte voor een drinkpauze. Zowel de kinderen als de begeleiding hebben genoten van een goed georganiseerde dag. Hulde aan de organisatie die op het laatste moment snel moest omschakelen om dit evenement te organiseren volgens de RIVM richtlijnen.

Zie hieronder de complete fotoserie. Klik op de foto hierboven voor een vergroting om hem eventueel te downloaden.

Begeleiding_E-Kamp_2020.jpg

Upload zelf bestanden

Je kunt hier je eigen foto's uploaden

Zo werkt het:

  • Vul je email-adres in
  • Kies de foto's die je wilt uploaden (maximaal 5) en geef eventueel beschrijvingen.
  • Na het uploaden krijg je een link toegestuurd naar het opgegeven emailadres. Je moet hier op klikken om de bestanden te kunnen activeren.
  • Na goedkeuring door ons sturen we je een emailtje en staan de bestanden op de website!

De volgende bestanden kunnen worden geupload:

Foto jpg, jpeg, gif, png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!