Afscheid Marc Jansen

Afscheid Marc Jansen

De laatste training van het nieuwe JO19-3 was tevens de laatste training van Marc Jansen.
Hij was 4 jaren actief als trainer met het gros van deze jongens. Afgelopen seizoen had hij zijn afscheid aangekondigd. De kinderen, inclusief de ouders, wilden dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Na de laatste training kwam de groep, inclusief enkele ouders, bij elkaar om afscheid te nemen van deze toptrainer. 4 Spelers richtten het woord tot de begeleiding en overhandigden uit naam van de spelersgroep en ouders een aantal cadeaus. De bierpakketten zal hen goed smaken. Uiteraard was er extra aandacht voor afzwaaiend trainer Marc Jansen. Zijn zoon Luuk, die voorlopig ook zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, verraste Marc met een fotocollage met de hoogtepunten van zijn carrière. Dat was in het jaar 2017 met de JO15-2, toen wonnen ze zowel de competitie, de beker en als toetje nog een toernooi tijdens het voetbalkamp. Een extraatje dat seizoen was de overhandiging van de Fairplay Cup tijdens de seizoensafsluiting. In de vier seizoenen dat hij trainer was heeft hij met de jongens twee kampioenschappen binnen gehaald. Dit was mede mogelijk door de hoge trainingsopkomst, waardoor hij het team kon kneden zoals hij dat wilde. De hoge opkomst zegt voldoende over de trainingsvreugde van de kinderen, die genoten van zijn trainingen. De technische commissie heeft alles uit de kast gehaald om een tweetal toptrainers aan te stellen die hem kunnen vervangen; Edwin Slagboom en Ton Jacobs, voormalige trainers van Marvilde 1 en 2.

Marc kreeg bij het bierpakket ook zijn eigen gegrafeerde Marvilde trappisten glas, gemaakt door Tanja Gillissen, trainster geweest bij het Marvilde meidenvoetbal. Een uniek cadeau waar hij waarschijnlijk veel gebruik van zal maken.

Spelers, ouders, jeugdcommissie en bestuur danken Marc en Luuk voor hun inzet.

DSC08644.JPG

 

Upload zelf bestanden

Je kunt hier je eigen foto's uploaden

Zo werkt het:

  • Vul je email-adres in
  • Kies de foto's die je wilt uploaden (maximaal 5) en geef eventueel beschrijvingen.
  • Na het uploaden krijg je een link toegestuurd naar het opgegeven emailadres. Je moet hier op klikken om de bestanden te kunnen activeren.
  • Na goedkeuring door ons sturen we je een emailtje en staan de bestanden op de website!

De volgende bestanden kunnen worden geupload:

Foto jpg, jpeg, gif, png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!