Seizoensafsluiting jeugd 2020

Seizoensafsluiting jeugd 2020

Het was een lastige uitdaging voor de evenementen- en kantinecommissie om volgens de richtlijnen van de RIVM een leuke afsluiting van het jeugdseizoen te regelen. Er werden dan ook geen prijzen vergeven zoals we dat jaarlijks doen voor de beste speler en scheidsrechter van het seizoen. Ook de FairplayCup bleef dit jaar in de kast. Toch was het op zaterdag 11 juli volop genieten op sportpark het Jongelingsveld tijdens de mixtoernooien die waren georganiseerd.

3 Toernooien werden er gespeeld, verdeeld in leeftijdsgroepen, waarbij de jongens en meisjes voor de eerste keer met elkaar samen op het veld stonden. Na onze mening was dit een succes en zal zeker een vervolg krijgen.
De broodjes lieten zich goed smaken en de jongste deelnemers kregen namens supermarkt Jumbo Veldhoven Citycentrum het PSV plaatjesboek met veel stickers. Er moeten bij Marvilde nu genoeg stickers in omloop zijn om alle boeken te vullen, wellicht even ruilen met elkaar!

In de kantine, met een aparte in- en uitgang, was de helft van de ruimte ingedeeld voor de kinderen en buiten stonden voldoende praattafels met een paar krukken voor de ouders die kwamen kijken. Dank aan iedereen  die het mogelijk heeft gemaakt om ook de veiligheid te waarborgen.

Het was een geslaagd evenement, maar dit jaar dus zonder winnaars, zodat een massale huldiging niet nodig was. Hopelijk kunnen we volgend jaar wel weer prijzen uitreiken en vele kampioenen huldigen.

Kijk hieronder naar een uitgebreid fotoverslag, met dank aan onze fotograaf Evert, die de hele dag weer aanwezig was.

aDSC08674.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!