...

2e klasse 25

26 september 2020 15:00

Onbekend

Eigenlijk wilde ik een titel met het woord "Revanche" er in, maar ondanks dat dit zeker het geval was, moest het toch echt "Corner" zijn.

Een week na het debacle tegen Brandevoort, was het tijd om wat recht te zetten. Met 3 geleende spelers van JO19-3 en een bankje vol geblesseerden, gingen we aan de slag om Waalre te verslaan. De eerste minuten waren voorzichtig. Na 5 minuten was Dima dat voorzichtige beu en zijn actie bereikte Dyandro. Helaas ging de bal hoog over. Maar vanf dat moment namen we de wedstrijd in handen. Kansen voor Niels, mooie combinaties, gewoon leuk om naar te kijken.

Na een corner van Harm kwam de bal voor de voeten van Lars. HIj tikte beheerst de 1-0 binnen. Prima goaltje uit een lekkere corner (let op de titel).

Even later belandde een schot van Thomas op de paal. Er ging een lekkere actie aan vooraf. Het wegwerken van Waalre was niet sterk en ze gaven een corner weg. Harm nam de corner. De bal belandde voor de voeten van Levi. Hij vond Noa en die tikte de 2-0 binnen. Wat later nog een grote kans voor Marvilde, maar de vrije trap van Dima ging via Niels net naast.

Na de rust verwachtten de blauwwitten een stormloop van Waalre. De aanzet ervan was er, maar dat werd al snel de kop ingedrukt. Siegert kwam op links door en bereikte Noa. Zijn inzet ging er niet in. Uit de corner die hieruit volgde, klutste de bal voor de voeten van Noa die prima binnenschoot. 3-0. De corner werd genomen door... Harm. (Ziet u een patroon?)

Even werd de hegemonie van Marvilde doorbroken door een slingerende voorzet van Waalre. Deze werd uitstekend over keeper Rens heengekopt. 3-1. Verder kwam Waalre nauwelijks voor onze goal. Een kwartier voor tijd besliste Thomas van Ool de wedstrijd, voor zover dat nog niet gebeurt was. Harm nam een corner, deze kwam voor de voeten van Thomas. Hij maakte de 4-1. Nauwelijks een minuut later kreeg Marvilde weer een corner mee. Harm nam de corner die prachtig werd binnengekopt door Noa. Zijn hattrick was compleet. Maar.... voor wie het nog niet opgemerkt had: 5 corners van Harm en 5 doelpunten daaruit. Hoe vet is dat!

Het slotakkoord was voor de spits van Waalre. Hij kon Siegert er namelijk niet uitlopen en besloot in de sprint een klap uit te delen. Siegert keek verbaasd om en zag de toegesnelde scheidsrechter direct rood geven. Een triest slot van een prima pot voor Marvilde. Tevreden kunnen we terugkijken op een uitstekende wedstrijd. Revanche voor het drama van vorige week en een mooie opsteker voor de rest van het seizoen. Een groot compliment aan het hele team. Maar het codewoord van vandaag is toch echt: CORNER.