Sportlaan 1 -3
5502ED
VELDHOVEN
tel. 040-2533700

Na de beroerde wedstrijd tegen Heeze, stond de derby tegen Una op het programma. Een mooie kans om de nare smaak van vorige week weg te spoelen. Vooraf werd gehamerd op hard werken en samen spelen. De spitsen moesten druk zetten op de Zeelster verdediging en de middenvelders moesten aanspeelbaar zijn. En als we dan eventueel zouden winnen, dan heb je de hele week lol op school. Want er spelen vele bekenden bij Una.
De start van de wedstrijd was niet lekker. De snelle buitenspeler van Una kwam over rechts door en zijn schot verraste Gulio. Een snelle achterstand. Toch pakte Marvilde dit goed op. Evan stoomde op over de linkerkant en wilde voorzetten. Hij raakte de bal niet helemaal lekker, maar zijn voorzet verschalkte de keeper van Una en het stond 1-1. Tot aan de rust golfde het op een neer, maar was Una iets sterker. Vooral Mike hield zich aan de afspraak om druk te zetten op hun verdediging. Helaas viel Luuk ook al snel uit met een enkelblessure. Daan Leijen viel voor hem in.
Na de rust nam Una meteen het initiatief en kwam al na 5 minuten op 2-1. Op het midden viel Colin (O14-1) keurig in. Marvilde probeerde met hard werken het tij te keren en kreeg 3 enorme kansen. Deze werden helaas allemaal gemist. En toen sloeg het noodlot toe. Binnen de minuut viel de 3-1 en de 4-1. Dat was de definitieve knockout voor Marvilde. Toch bleven de jongens het proberen, maar omdat niet iedereen even fanatiek mee deed, lukte het niet meer.
De wedstrijd was veel beter dan vorige week. Er werd harder gewerkt, maar net als vorige week deed niet iedereen even fanatiek mee.
Mannen, het lukt alleen als we er allemaal voor gaan. Dat hebben we dit seizoen al een aantal keren gezien. Hopelijk pikt iedereen dit gegeven snel op en strijden we samen voor de overwinning. Kop op mannen, we gaan vooruit.