Kerkakkerstraat 139
5504GM
VELDHOVEN
tel. 040-2534837

Na 3 vrije weken, speelden we vandaag tegen Bladella. Het team moest makkelijker gaan voetballen, beter vrijlopen en meer strijd leveren van de trainer. De opening van de wedstrijd was prima. Al snel ontstond de eerste kans. Evan kwam op links door, maar zijn voorzet was een prooi voor de keeper. Toch moest ook Guilio al vroeg in de wedstrijd aan de bak. Het leek geen gemakkelijke pot te worden. Na 20 minuten nam Marvilde terecht de leiding. Evan zette goed door en bezorgde de bal bij Jesse. Die leek de verdeerde kant op te draaien, maar kwam uiteindelijk toch tot een schot. De bal rolde in de lange hoek binnen en de thuisploeg stond 1-0 voor. Tot aan de rust golfde de wedstrijd op en neer.
Ook na de rust was er dit wedstrijd beeld. Marvilde kreeg de betere kansen en was wel iets sterker. Maar doelman Guilio en de hardwerkende verdediging o.l.v. een uitblinkende Jan hielden de Bladelnaren tegen. Marvilde raakte nog de lat en schoot vanaf de doellijn toch nog mis, waardoor de wedstrijd veel te lang spannend bleef. Het eindsignaal was toch wel een bevrijding.

De tweede helft werd er veel beter gespeeld, maar de kansen werden niet verwerkt tot doelpunten. Het harde werk van het hele team heeft deze wedstrijd tot een goed einde gebracht. Hou vol mannen!