Rooijseweg 7 -9
5691PA
SON EN BREUGEL
tel. 0499-473393

Na 3 lange weken geen wedstrijden, mochten we vandaag aantreden tegen SBC. Daantje heeft in deze stille periode zijn voet gebroken en mag een aantal weken niet voetballen. Jan was weer terug van een blessure aan zijn ribben.

De wedstrijd begon erg goed. De eerste aanval ging via Evan naar Jesse en dat was meteen een doelpunt. De boys schoten uit de startblokken en zette SBC dus al snel op achterstand. Hierna werd het een rommilige wedstrijd. Geen controle bij ons en al helemaal niet bij SBC. Een gele kaart van Jesse zorgde er voor dat we met 10 man kwamen te spelen. Toch wisten we te scoren via een afstandschot van Evan. Ondanks de 0-2 voorsprong speelden we niet goed. SBC had veel mee balbezit, maar ze waren niet bij machte om een goed schot af te leveren. Bij ons deed ook niet iedereen mee, zodat SBC veel te veel ruimte kreeg. Wij ramden de bal alleen naar voren en daardoor kwam de bal vaak ook weer meteen terug.

In de rust werd het een en ander rechtgezet. Na de rust begon Marvilde goed te voetballen. De bal ging rond en we speelden met rust en verstand. Toch kwam SBC terug door goed doorzetten en te slap ingrijpen aan onze kant.En twee minuten later was het al 2-2. We waren volledig de weg kwijt. Toch pakten we de wedstrijd langzaam terug en creeerden we grote kansen. We vergaten echter om te scoren. Vanuit een stilstaande situatie duwde een van de SBC-ers met twee handen, maar de scheisdrechter zag het niet. De kopbal die er op volgde, werd een doelpunt. Even later kon Evan er vandoor, maar de tegenstander maakte hands en kreeg een gele kaart. Wedderom kregen wij de beste kansen, maar werd er niet gescoord. Vlak voor tijd speelde Danny de bal naar Thijs, die speelde naar Evan en Die gaf voor. Mike raakte de bal en we hielden allemaal onze adem even in, maar... 3-3, een doelpunt.

We hebben hard gewerkt, maar niet altijd goed gevoetbald.We hadden onszelf moeten belonen met veel meer doelpunten. Vandaag was wel weer het bewijs dat iedereen moet mee doen. En daarom was het doelpunt van Mike ook echt gegund. Hij werkt altijd keihard. Volgende week een schepje er bovenop jongens.