ST vv Steensel / Knegselse Boys MO13-1

3e klasse 8

6 april 2019 9:45

Onbekend

Vandaag een mooie dag om te voetballen. En de tegenstander van vandaag is Steensel/Knegsel. Door de overwinning van afgelopen woensdag staan deze meiden bovenaan, dus zou een spannende pot worden.
Tiijdens de warming-up bleek al dat Marvilde er zin in had. Tijdens het warmschieten vlogen diverse ballen mooi in de goal.
Direct na de aftrap zocht Marvilde de aanval. We waren enkele keren dreigend en zeker beter dan de tegenstander. Helaas geen doelpunt. En als zovaak, bij de eerste beste aanval van de tegenstander werd er direct gescoord. Kleine domper, 0-1. Maar dit werd direct weer rechtgezet in één van de eerste aanvallen scoorde Lotte de 1-1. Nu ging het spel wat meer op en neer, met wat kleine kansen voor Marvilde en ook kansen voor de tegenstander, deze raakten zelfs nog de onderkant lat, maar de bal stuiterde terug het veld in. Toch Kwam Steensel/Knegsel op 1-2. Na een serie van mistrappen en geklungel kreeg een speelster van Steensel/Knegsel de bal voor de voeten en dus 1-2. Maar Marvilde zat vol met veerkracht en binnen enkele minuten was het alweer 2-2. Dit was gelijk de ruststand. Een leuke en spannende 1ste helft.
Tijdens de rust kregen de speelsters de complimenten voor het harde werken en het goede voetbal. Ook zouden we scherp de 2de helft ingaan.
Steensel/Knegsel mocht aftrappen. de bal kwam bij hun buitenspeelster. Deze omspeelde 2 meiden van Marvilde schoot de bal in de korte hoek binnen. 1ste minuut 2de helft en direct 2-3. Een kleine domper. Maar weer bleek dat de veerkracht van Marvilde onvermoeibaar was. Na een goede aanval schoot Demi met een afstandschot de 3-3 binnen. Het bleef spannend en kansen over en weer. En zoals de gehele wedstrijd nam Steensel/Knegsel het heft weer in handen en scoorden zij de 3-4. Nu bleef het antwoord van Marvilde op zich wachten, echter minder dan 5 minuten voor tijd werd het toch weer gelijk, 4-4. Maar helaas in de allerlaatste minuut ging het toch mis. Een verre uittrap werd verkeerd aangenomen. Deze bal kwam stuiterend voor de voeten van de tegenstander en schoot de bal vanaf de middellijn in het nog lege doel. Eindstand 4-5. Zeer jammer van de uitslag, maar toch een hele goede wedstrijd van onze meiden. Er werd goed samengespeeld en ze waren zeer strijdlustig. We hebben onze huid duur verkocht tegen de nummer 1. Volgende week weer een topper, tegen Budel namelijk.