16 maart 2019 9:45

Scheidsrechter

Cornel Bartholomeus

Onbekend

Na 3 weken geen wedstrijd eindelijk weer de wei in. En niet zomaar een wedstrijd. we moesten aantreden tegen onze buurvrouwen uit het Zeelstse. Daar UNA ook nog eens bovenaan staan geeft natuurlijk nog een extra boast. Omdat het de vorgaande dagen nogal nat is geweest, vreesde de staf voor afgelasting, maar het veld bleek goed bespeelbaar.
Na de warming-up was een ieder scherp, en dat bleek. Binnen een minuut na de aftrap scoorde Marvilde al de eerste treffer. Dat was een mooie opsteker. Helaas was dit niet het sein om ,et overmacht door te gaan, maar verzwakte we allemaal een beetje. Hierdoor kreeg UNA wat meer grip op de wedstrijd. en een 10-tal minuten later stond het 1-2. Na de time-out werd er uit een ander vaatje getapt en kreeg Marvilde door strijd weer wat meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde in een 2-2 ruststand.
Na de rust bleef het spannend en kansen over en weer. Maar als donder bij heldere hemel sloeg Marvilde plots 2x toe. 4-2 en nog een kleine 10 minuten te spelen. Zelfs de toeschouwers van UNA geloofden niet meer in een goed resultaat. Toch kreeg UNA het voor elkaar om in de laatse 5 minuten nog 2x te scoren dankzij een laatste offensief. De druk op de goal bij Marvilde werd te hoog en helaas werd het in de laatse minuut toch nog 4-4. Al met al een terechte uitslag, daar we hadden kunnen winnen, maar we hadden ook met lege handen kunnen staan. Voornamelijk de wil om te preseteren en hard werken voor elkaar had vandaag de overhand, tot tevredenheid van de staf. We hebben vandaag laten zien dat goed mee kunnen met de besten uit deze compititie. Dames goed gewerkt vandaag.