Marvilde MO13-1

3e klasse 8

23 maart 2019 10:00

Onbekend

Het is alweer zaterdagmorgen en na een week school en trainen mogen de dames weer de wei in. Deze keer is de tegenstander Best. Altijd al een lastige tegenstander. Gezien het goede resultaat van afgelopen week blaken de meiden van zelfvetrouwen en hebben ze er allemaal zin in. Opvallend dat Emilie als een van de eerste aanwezig is en ruim op tijd.
Na een goede warming-up begon de wedstrijd. Best zocht direct de aanval en was de eerste minuten een paar keer gevaarliijk. Met goed keeperswerk helden we de nul vast en langzaam kwamen wij ook aan aanvallen toe.
Na een minuut of 10 kregen we de eerste grote kans en enkele minuten later viel plotsklaps de 0-1. Best was even van slag, maar na een klutsbal en een vermeende handsbal werd de bal over de keeper geschoten en verdween tot een ieders verwondering en teleurstelling in het doel. Dit moest even verwerkt worden.
Gelukkig lieten we het hoofd niet hangen en gingen we direct weer voor de aanval. en dat resulteerde in de verdiende 1-2.
In de rust werd er nog even nagepraat over de ongelukkige tegengoal.
De 2de helft zette Marvilde direct druk. Best kwam er niet meer aan te pas en Marvilde werd steeds sterker. Conditioneel waren onze meiden en stuk sterker. De 2de heft was eigenliojk een eenzijdig verhaal van aanvallen en doelpunten maken. Na 5 minuten de 1-3, 5 minuten later de 1-4 en weer 5 minuten later de 1-5. Op het einde konden we ook nog de 1-6 maken. Zodat na een moeilijk begin we uiteindelijk toch relatief makkelijk de 3 punten mee naar huis konden nemen.
Het as een goede overwinning met enkele mooie aanvallen.