3e klasse 8

16 februari 2019 13:00

Onbekend

Na de goede prestatie van vorige week volgt de uitwedstrijd tegen RKVVO.

Met goede moed en veel zin, het was lekker weer en iedereen heeft kunnen uitslapen, betraden we het veld. We hadden direct een veldoverwicht en kregen gedurende de eerste minuten een aantal kleine kansen. Helaas was bij de eerste beste counter van RKVVO wel raak, 1-0 voor de thuisploeg. Wij hadden wel steeds veel de bal maar konden niet dicht genoeg bij het doel komen. Het was wat slordig en we hadden veel balverlies. In de slotfase van de 1ste helft had RKVVO nog een counter en prompt kwam hier de 2-0.

Tijdens de rust was eenieder er mee eens dat het niet zo best was, en de meiden beloofden beterschap voor de 2de helft.

De 2de helft had hetzelfde beeld. Marvilde continu in de aanval en zo nu en dan een plaagstoot van RKVVO. Hierbij gezegd dat de meiden woord hielden, want er werd beter en met meer inzet gevoetbald. En dat resulteerde uiteindelijk halverwege de speeltijd tot de aansluitingstreffer. We hoopte steeds bij de 2-2 Te komen, maar de bal ging er maar niet in.

Uitslag was een 2-1 nederlaag met een wedstrijd met 2 gezichten, 1ste helft niet goed, de 2de heft vol inzet en een paar mooie aanvallen. Jammer maar volgende week beter.