Marvilde mondkapjes

Marvilde mondkapjes

DSC09549_3.JPG

Samen krijgen we Corona onder controle. Ook Marvilde en haar leden doen hun uiterste best om zich zo goed mogelijk aan de maatregelen rondom Corona te houden. Nu de regering een dringend advies voor het dragen van mondkapjes heeft uitgesproken, willen we iedereen de kans geven om een mondkapje van onze mooie vereniging te dragen.

Het mondkapje is van microvezel gemaakt en hierdoor is het draagcomfort prettig. Het mondkapje kan in de wasmachine op  60 graden gewassen worden en is hierdoor herbruikbaar. Ook de kindermondkapjes zijn herbruikbaar. Deze zijn van kindvriendelijk materiaal gemaakt. Het materiaal sluit uitstekend om het gezicht heen.

De mondkapjes zijn vanaf zaterdag 10 oktober (kindermondkapjes  op 13 oktober) leverbaar. De mondkapjes kosten 5 euro per stuk. Van ieder verkocht mondkapje, zal een deel ten goede komen voor het organiseren van diverse activiteiten voor de vereniging.

Dus bestel je mondkapje nu hieronder aan de pagina en bescherm jezelf en anderen tegen Corona. En je steunt er natuurlijk ook de club mee.
E-Kamp_2020_52.JPG

De mondkapjes wijken iets af van die hier gedragen werden door de evenementencommissie tijdens het E-kamp

s.v. Marvilde mondkapjesaantal
x € 5,00
aantal
x € 5,00
€ 0,00


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!