Kaderavond 2022 -

Kaderavond 2022

Kaderavond 2022

Terug naar fotoarchief
Kaderavond 2018
, Kaderavond 2019, Kaderavond 2020

Op vrijdagavond 22 april waren alle vrijwilligers uitgenodigd voor de traditionele kaderavond. Op deze feestavond is er een woord van dank namens het bestuur aan alle vrijwilligers die zich tomeloos inzetten om onze voetbalvereniging draaiend te houden. Zij mochten deze avond de portemonnee thuis laten en genieten wat de avond zou brengen. De vrijwilligers zijn immers de spil van de club, zonder hen kan geen enkele club blijven bestaan. Marvilde mag trots zijn op het grote aantal vrijwilligers die het heeft. Dat maken de taken overzichtelijk en mede daardoor zijn de functies ook iedere keer weer makkelijk in te vullen. “Vele handen maken licht werk” is ook bij Marvilde het motto. Dat het veel voldoening, vriendschappen en plezier oplevert zijn prettige bijkomstigheden.

Als entertainment was Magic Mike uitgenodigd die met zijn onnavolgbare goocheltrucs vele gasten vol verbazing achterliet. Het barpersoneel dat het hele jaar door vol aan de bak moet in de kantine werd deze avond afgelost door spelers uit de selectie. Zij vulden hun rol als barmannen vol glans in. Veel dames zouden ze graag vaker terug zien. Halverwege de avond was er nog een loterij waarbij vele sponsoren prachtige prijzen hadden gedoneerd (waarvoor dank) die dankbaar werden opgehaald door de gelukkige prijswinnaars. De lekkere hapjes en de gezellige muziek van diverse dj’s zorgden voor een topavond waar nog lang over wordt gesproken.

De volgende dag waren de meesten weer vroeg op het Sportpark, sommigen met kleine oogjes, zonder stem, of met een beetje hoofdpijn,…..maar ze stonden er weer!

Mede namens mijzelf, maar ik denk dat ik wel mag spreken namens alle vrijwilligers; Dank voor deze gezellige bijeenkomst.

Evert Geurts,
Communicatie s.v. Marvilde

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!