Facebook Toestaan Niet toestaan

2022 JO13-1 Voorjaarskampioen

Op zaterdag 21 mei 2022 waren er veel supporters meegereisd naar Eersel om de JO13-1 aan te moedigen. Bij winst zou het team kampioen worden, bij een gelijkspel moest men kijken wat de concurrentie zou doen. Bij de rust had Marvilde een 0-2 voorsprong, maar in de tweede helft speelden de zenuwen een beetje op en moest er als snel een tegengoal geïncasseerd worden. Daarna volgde een spervuur aan kansen in het strafschopgebied van EFC, maar iedere keer bleven de kansen van Marvilde onbenut. Met nog 10 minuten te spelen was er de bevrijdende treffer, de marge werd weer 2 goals. Toch werd het nog even spannend toen EFC de eindstand vlak voor tijd op 2-3 wist te brengen, maar dat was voldoende voor de JO13-1 om een feestje te gaan vieren. In de kantine sprak jeugdvoorzitter Bas van de Wiel vol lof over het kampioensteam en hun technische staf. Ze waren immers ook nog ongeslagen kampioen geworden. (5x winst en 2x gelijk) Daarna werd de schaal uitgereikt en de frietjes werden op de tafel gekwakt. Het was wederom een topfeest in de kantine.
We feliciteren de kampioen met deze prestatie.