Klusjesdag 2023 -

Klusjesdag 2023

Klusjesdag 2023

Zaterdag 15 Juli; Klussendag

Ieder jaar organiseren we een klusochtend bij Marvilde om het sportpark weer tiptop in orde te maken. Onder het motto “vele handen maken licht werk” hopen we ook dit jaar weer op een grote opkomst. Met een grote groep wordt het ook een stuk gezelliger. 

Onze eigen klusploeg, die iedere woensdagochtend het park schoon houdt en diverse kleine reparaties uitvoert, doet het hele jaar al prima werk. Echter blijven er altijd op het eind van het seizoen wel een aantal karweitjes liggen die we graag geklaard hadden, maar waar door diverse omstandigheden geen tijd voor is gevonden. Daarom doen we bij deze een oproep aan alle ouders en seniorleden om een steentje bij te dragen en de mouwen op te stropen om het sportpark weer optimaal in orde te maken voor het nieuwe seizoen. Er zijn diverse klussen en je hoeft geen vakman-vrouw te zijn om hier aan mee te doen. Onze kantinebeheerder zorgt voor een hapje en een drankje en we verzekeren dat alles onder een gemoedelijke sfeer zal verlopen.

Heb je een warm hart voor Marvilde, een ochtend tijd en wil je dat jezelf of je kinderen op een goed onderhouden sportpark kunnen voetballen, geef je dan op bij Ton van Lierop, voorzitter van het terreinbeheer, door hem een mail te sturen naar lierop@marvilde.nl
Meld daarbij je naam, telefoonnummer, zodat wij een taakindeling kunnen maken. Heb je een specifiek beroep (of hobby) waarvan je denkt dat die diensten ons prima kunnen helpen, dan horen we dat graag.

De koffie staat om 9 uur klaar; ben erbij.

Voor een impressie van zo’n vrijwillige klusjesdag kun je het filmpje bekijken dat Marvilde TV heeft gemaakt van de eerste editie. 

Bij voorbaat dank voor je inzet.
Namens terreinbeheer
Ton van Lierop.

2023Klusjesdag.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!