Start nieuw seizoen -

Start nieuw seizoen

Start nieuw seizoen

In de vakantie is er achter de schermen hard gewerkt door onze vrijwilligers om de start van het nieuwe seizoen in goede banen te geleiden.
Vanaf maandag 21 augustus worden de trainingen weer hervat.
Het trainingsschema kun je hier vinden en mocht je nog niet weten waar je bent ingedeeld dan klik je op deze link.
De mini's starten op zaterdag 2 september. Kom vrijblijvend een keer kijken of doe gewoon mee. Hun trainingen zijn tussen 10 en 11 uur.
Meer info over de mini's kun je hier terug vinden.

De kantine zal ook open zijn vanaf de 21e. 

Het weekend van 25, 26 en 27 augustus, staat in het teken van de MeerveldhovenCup, een driedaags toernooi voor alle teams. Een mooi moment om te zien waar je als team staat, om lekker in te spelen en de conditie wat op te bouwen. Alle info hierover kun je hier lezen.

De teampagina's staan gereed op de site, waarbij voor de meeste teams ook al de competitie indeling is terug te vinden. Aan het begin van het seizoen worden deze pagina's aangevuld met de sponsoren en de kleedkamerindeling. Onze fotograaf zal een weekje bij de trainingen aanwezig zijn om de portretfoto's te schieten. De leiders/trainers krijgen een melding hierover wanneer dit zal gebeuren. Wie nog tevreden is over de foto van vorig jaar hoeft zich niet te melden, maar de vele nieuwelingen mogen voor de lens, net als diegene die gewoon weer een nieuwe foto willen op de teampagina. Tevens kunnen we deze foto's gebruiken om aan te passen in Sportlink, zodat jouw foto door de scheidsrechter makkelijker geïdentificeerd kan worden.

Start_nieuw_seizoen_2.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!