Opleiding en werving van scheidsrechters -

Opleiding en werving van scheidsrechters

Opleiding en werving van scheidsrechters

Opleiding en werving van scheidsrechters binnen s.v. Marvilde

Van 30 september tot en met 8 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters de eer geven die hen toekomt. De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de (assistent-)scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Marvilde doet hier ook aan mee. De medewerkers van Marvilde tv hebben een reportage gemaakt over en met onze scheidsrechters. Het is tevens de start van een wervingscampagne, want scheidsrechters blijven nodig; zonder hen geen wedstrijd!

In deze film zien we interviews met leden van onze arbitragecommissie, spreken we diverse scheidsrechters in opleiding en krijgen we een inzicht hoe Marvilde deze kinderen opleid.

Marvilde dankt alle (assistent-)scheidsrechters voor hun inzet en hopen dat ze nog lang aan onze vereniging verbonden blijven.
Ben jij 12 jaar of ouder en heb je interesse om binnen Marvilde opgeleid te worden tot scheidsrechter neem dan contact op met onze voorzitter van de scheidsrechterscommissie Jurriaan Haring via dit emailadres; j.haring@marvilde.nl
Je kunt je ook direct aanmelden via het inschrijfformulier.

Bekijk de film in Full HD via het YouTubekanaal van Marvilde door op de afbeelding hieronder te klikken, of scroll naar beneden voor de website weergave.

Snapshot.jpg

Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!