Avalon – Exclusive Outdoor Solutions -

Avalon – Exclusive Outdoor Solutions

Avalon – Exclusive Outdoor Solutions

Oplossingsgericht denken in zonwering

“Avalon is specialist in het realiseren van exclusieve maatwerk-oplossingen, welke een essentiële bijdrage leveren aan het verwezenlijken van een comfortabel binnen- en buitenklimaat. Avalon biedt u een uitgebreid programma op het gebied van Outdoor Living en Window Solutions, waarmee u in luxe kunt genieten van de uiteenlopende aspecten van de vier seizoenen van het Nederlandse klimaat.

Of u nu op zoek bent naar een flexibele overkapping voor uw terras, het creëren van een extra leefruimte of gewoon een lekker plekje om tot rust te komen….. samen met u kunnen we dit volledig naar wens invullen. Met de systemen van Avalon zorgen we ervoor dat u één bent met de tuin en in stijl kunt genieten van een verlenging van het buitenleven. In de showroom van 500m2 worden de nieuwste trends op ware grootte gepresenteerd en wordt uitgebreid de tijd genomen voor een maatwerkadvies.

De core business bestaat uit flexibele terrasoplossingen, zoals buitenverblijven, vouwdaken, lamellendaken, textieldaken, louvre units en verticale zonweringen als buitenjaloezieën en windvaste screens.

Deze producten zijn breed toepasbaar in zowel de particuliere markt, alsook de klein zakelijke markt en de horeca.

Avalon werkt met Europese topleveranciers die een hoog kwaliteitsniveau hanteren in productie en servicegraad. Daarnaast staan duurzaamheid, innovatie, specialistisch maatwerk, een complete ontzorging van A tot Z, oplossingen met oog voor esthetiek en een vakkundige montage hoog in het vaandel. De betrokken medewerkers van Avalon doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken. Onze persoonlijke begeleiding en passie voor het vak maken Avalon tot dé ideale partner om gezamenlijk uw dromen te realiseren! “


Website
Contacpersoon: Daniëlle van Lieshout
Tel.nr: (040) 295 21 77
E-mail: Info@avalon-outdoorliving.nl
Adres:
Hastelweg 141/141a - Bedrijfsnummer 8542 
5652 CJ Eindhoven

Avalon_Logo_16x9.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!