Kantinecommissie -

Kantinecommissie

Kantinecommissie

Terug naar Commissies

Binnen de vereniging neemt de kantine een zeer belangrijke plaats in. Zowel voor als na de wedstrijden vinden spelers en toeschouwers hier een gezellige ontmoetingsplaats. De kantinemedewerk(st)ers nemen een bijzondere plaats in binnen de vereniging. Alle dagen van de week zijn velen in touw om alle bezoekers te voorzien van een natje en een droogje. 


Met hun ‘antenne’ voor sfeerverhogende activiteiten zorgen de kantinemedewerkers mede voor de gezelligheid in ons clubhuis. En dat is te merken aan de grote aantallen spelers, niet-spelende leden, sponsors, vrijwilligers en supporters die de kantine continue bevolken. Het clubhuis is het bruisende hart van Marvilde, ook als er niet wordt gevoetbald!

Kantinemedewerker worden?
Kantinemedewerkers worden verspreid over de week ingezet en nieuwe aanwas is altijd van harte welkom. Kom je ons kantineteam versterken dan snijdt het mes aan twee kanten. Je hebt zo’n beetje het gezelligste vrijwilligerswerk dat er binnen onze vereniging voorhanden is en je werkt er aan mee dat Marvilde belangrijke inkomsten binnenkrijgt. Bovendien kun je op toerbeurt diensten draaien en aangeven welke cyclus voor jou het prettigste is. Wil je meer informatie of je aanmelden als kantinemedewerker kom eens gezellig aan of neem contact op met:
Kantinebeheerder:

Mart Saris
Tel: 06 51004342
E-mail: 
saris@marvilde.nl


Adres kantine: Kerkakkerstraat 139
5504 GM Veldhoven
Tel: 040-253 4837

Mart Saris-bar.
Onze kantinibeheerder Mart Saris is al jaren verantwoordelijk voor de gezellige sfeer in ons clubhuis. Mede door zijn jarenlange inzet en het organiseren van vele activiteiten is hij in 2012 lid van verdienste geworden en werd er in 2016 namens de KNVB de "Zilveren Speld van Waardering" uitgereikt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!