Toernooicommissie -

Toernooicommissie

Toernooicommissie

Terug naar Commissies

Voorzitter
Toernooicommissie
Ed Bartholomeüs
Tel:
06 4168 9945
E-mail:
e.bartholomeus@marvilde.nl


Marvilde heeft jaarlijks een aantal traditionele toernooien op het programma staan.

Meerveldhoven Cup
het laatste weekend van de zomervakantie trappen we af met de Meerveldhoven Cup, waar al onze jeugdteams aan mee doen. Vanaf 2019 sluiten de seniorenteams zich daarbij aan. In 2019 waren er in dat weekend bijna 138 Teams van 54 verenigingen, omgerekend zijn dat ruim 1700 spelers.
Uit de gehele Provincie Noord-Brabant, uit Gelderland, Zeeland en Limburg en zelfs België zijn teams bereid gevonden om naar Veldhoven af te reizen. Het is ieder jaar een mooie gelegenheid om wat tactische spelschema’s uit te proberen, de nieuwe spelers in te passen, de conditie op peil te brengen en om gezellig bij te kletsen over de zomervakantie. 
De fotoreportages van de afgelopen jaren kun je hier vinden.

Ed Bartholomeüs met Marvil.

Mini's thuisblijverstoernooi
Het eerste of laatste weekend van de meivakantie is voor onze allerkleinsten. Veel verenigingen schrijven zich hiervoor in, waardoor ook dit evenement blijft groeien. Onze dappere strijders spelen dan op kleine velden en sommigen dragen dan voor het eerst het Marvilde tenue. Er worden geen standen bij gehouden, maar iedereen is toch een winnaar. Na afloop krijgen ze daarom een leuke attentie mee. Onze mascotte reikt die mee uit, want dit is voor Marvil de Leeuw het toernooi wat rood staat omcirkeld in zijn agenda. Dit wil hij, maar ook al onze mini's niet missen!

Schoolvoetbaltoernooi

Dé strijd waar alle schoolkinderen al maanden naar uit kijken. Dit toernooi is door Marvilde opgezet en sinds 2017 opgepakt door de KNVB. De winnaars van de diverse categoriën, inclusief de meisjes, gaan niet alleen met de grootste bekers naar huis, maar mogen ook nog door naar de districtkampioenschappen om uiteindelijk in Zeist de finales te mogen spelen. Dus wie weet wordt er in de toekomst nog een Veldhovense school tot Nederlands kampioen uit geroepen. Het toernooi wordt in het voorjaar over een aantal woensdagmiddagen verspreid en dus wordt het moeilijker om de vrijwilligers hiervoor te vinden. Ieder jaar is het nog gelukt, mede door de inbreng van onze eigen jeugdscheidsrechters. Wil je iets voor ons betekenen op één van deze dagen dan horen we dat graag!

GVAT.
Het Groot Veldhovens Aspiranten Toernooi is een toernooi waar de 4 Veldhovense clubs voorafgaand aan de competie aan deelnemen.
Rood-Wit, RKVVO, UNA en Marvilde organiseren beurtelings dit voetbalspectakel, enkel bestaande uit derby's. Leuk voor de kinderen en ouders die hierbij veel bekenden zullen ontmoeten. In 2020 organiseert Marvilde het toernooi, daarna dus om de 4 jaar.

Lady's  Cup
Door de groei van onze meidenteams kon een toernooi niet uitblijven. Na het succes van een tweetal goed geslaagde vriendinnendagen in 2017 en 2018 kregen de meiden en VR18+ in 2018 hun eerste eigen toernooi; de Lady's Cup. De hoofdprijs is er op aangepast! De eerste editie werd op fantatische wijze gewonnen door onze eigen vrouwen, dus deze beker bleef in huis. Dit toernooi wordt mede georganiseerd met de inzet van de gehele organisatie binnen de meidenafdeling. We zien hier weer een lange traditie in....Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!