Arjan Kerkhof

Arjan Kerkhof

Ook dit seizoen gaan we vrolijk verder met deze rubriek. Nieuwe leden (of ouders van) die voor onze club meteen een functie gaan bekleden zijn voor ons van grote waarde. Nu de teams zo goed als helemaal gevuld zijn is de begeleiding ook bijna afgerond. We zijn blij dat er weer een aantal enthousiaste vrijwilligers zijn opgestaan en de komende maanden zullen we die in deze rubriek aan u voorstellen. Vandaag iemand die meteen een dubbele functie gaat bekleden. We wensen hem veel succes.
Het woord is aan;

1) Naam? - Arjan Kerkhof 

2) Geboren? - Op 1 oktober 1981 te Veldhoven

3) Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen? 
- Getrouwd alweer bijna 10 jaar. En 2 jongens van 7 en 5, waarvan de oudste ook bij Marvilde voetbalt. 

4) Wat doe je in het dagelijks leven? 
- In het dagelijks leven ben ik vrachtwagenchauffeur, maar ben mij aan het omscholen voor instructeur EHBO, BHV en reanimatie. 

5) Wat zijn je hobby’s? 
- Graag begeleid ik wedstrijden als scheidsrechter en speel eens per maand airsoft met een landelijke vereniging. Daarnaast wandel en fiets ik graag met de kids. 

6) Wat is je nieuwe functie bij Marvilde? 
- Eerder gezegd oude functie, na een afwezigheid van 10 jaar kom ik weer terug op het oude honk waar ik als 6 jarige was begonnen. Later werd ik trainer van de E-pupillen en toen ik 16 was floot ik met regelmaat al wedstrijden. Tevens ben ik nu ook weer trainer geworden van JO9-3 waar mijn zoon in speelt.

7) Wat wil je bereiken in deze functie? 
- Als scheidsrechter de wedstrijden zo goed mogelijk leiden zodat de spelers plezier blijven houden. En als trainer de jeugd zoveel mogelijk proberen bij te brengen en vooral plezier te laten hebben. 

8) Heb jezelf voetbalervaring? 
- Zoals ik al aangaf ben ik begonnen hier als jeugdspeler vanaf mijn 6de, eerst als verdediger en later als keeper. 

9) Waarom heb je voor Marvilde gekozen? 
- Dat was gewoon geen keuze, mijn ouders waren vroeger al betrokken bij Marvilde de ene als leidster en oprichter van het E-kamp en de andere als keepertrainer van de F-E-D jeugd. 

10) Waar sta je over 10 jaar bij Marvilde? 
- Hopelijk als trainer van een elftal waar ik betrokken bij ben en als scheidsrechter, wie zal het zeggen…


 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!