Leon van Gerwen

Leon van Gerwen

Ook in 2018 gaan we verder met deze rubriek. We stellen onze nieuwe vrijwilligers een tiental standaard vragen, waardoor we hen een beetje beter leren kennen. Het woord is aan:

1) Naam: Leonardus Franciscus Maria van Gerwen, Roepnaam Leon.

2) Geboren op 23 september 1975, in het altijd mooie Veldhoven.

3) Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen? 
Al méér dan 20 jaar hartstikke verliefd op de mooiste, de liefste én de knapste Heidi. En van die ruim 20 jaar al bijna 17 jaar getrouwd! Samen hebben wij een knappe zoon Owen (14) en een prachtige dochter Megan (10).

4) Wat doe je in het dagelijks leven? 
Ik ben werkzaam als exploitatie-manager bij een bedrijf met speelautomaten, of op zun Veldhovens “gokkasten”. Deze worden door ons geplaatst en onderhouden binnen de horeca.

5) Wat zijn je hobby’s?
Voetbal, vanaf dat Owen (nu JO15-3) met de voetbalsport is begonnen, ben ik actief in het verenigingsleven. Later, toen ook dochterlief (nu MO13-2) besmet werd met het voetbalvirus ben ik ook bij haar teams ingetreden als trainer/coach of op plaatsen waar ik nodig was.
Maar ook voetbal kijken, af en toe naar ONS PSV, op tv en in live buitenlucht….. Sinds een aantal weken heb ik mijn oude hobby fitness weer opgepakt om toch de ouderdoms kilootjes een beetje te beperken!
En natuurlijk mijn gezin en familie……samen leuke en gezellige dingen doen. GENIETEN!!!

6) Wat is je nieuwe functie bij Marvilde?
Begin dit seizoen ben ik bij s.v. Marvilde geïntroduceerd als Technisch Coördinator Meisjesvoetbal.

7) Wat wil je bereiken in deze functie?
Om samen met de hele technische staf én de trainers die zich elke week meerdere keren inzetten als enthousiaste begeleiders van deze groep meiden het meisjesvoetbal binnen onze vereniging naar een leuk niveau te kunnen gaan brengen, en uit te laten groeien naar een begrip in Veldhoven. (denk dat we aardig op weg zijn!)

8) Heb jezelf voetbalervaring?
Vanaf mijn 7e tot mijn 18e heb ik gevoetbald bij de jeugd van Rood-Wit, om later na een aantal jaren niks gedaan te hebben op de groene mat, weer aan te sluiten bij de senioren van het 11e. Na een aantal jaren in de gezelligheidsteams te hebben gespeeld, heb ik uiteindelijk in het 8e mijn carrière afgesloten aldaar.

9) Waarom heb je voor Marvilde gekozen?
Door een aantal veranderingen en ontwikkelingen binnen het meisjesvoetbal zijn we met Megan terecht gekomen bij de gezelligste club van Veldhoven (zo werd de club voorgesteld tijdens de overschrijving, en ja……. ,daar is géén woord van gelogen!)

10) Waar sta je over 10 jaar bij Marvilde?
Ik hoop dan als trotse ouder op zondag langs het Jongelingsveld te mogen staan om de voetbalkunsten van mijn kinderen te aanschouwen. Wellicht nog in een vrijwilligersfunctie.


 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!