Mark Kroon

Mark Kroon

Deze vrijwilliger is een jonge trainer met ambities!
Als trainer van de JO15-2 is hij samen met naamgenoot Marc aan een goed seizoen bezig. Er zat meer in dan de derde plaatst die ze behaald hadden in de najaarscompetitie, maar bij de onfortuinlijke thuiswedstrijd tegen de grootste concurrent werd een 3-0 voorsprong omgebogen tot een 3-4 nederlaag. Mochten ze die tweede helft nog eens overspelen, dan....
Ze strijden in ieder geval in 2018 nog mee voor de beker.
De standaard vragen zijn nu voor:

1) Naam: Mark Kroon

2) Geboren: 13 oktober 1998 te 's-Hertogenbosch

3) Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen?
- Nog geen val alle, haha!

4) Wat doe je in het dagelijks leven?
- In het dagelijks leven volg ik de studie sport en bewegen richting Fitness en gezondheid op het ROC Tilburg, daarnaast werk ik bij Hotel van der Valk in het sportcentrum.

5) Wat zijn je hobby’s?
- In mijn vrije tijd ben ik bijna altijd aan het sporten of bezig met sport, Ik fitness, daarnaast vind ik het leuk om zelf te voetballen, voetbal te kijken en voetbal te volgen. Ook al kan een pilsje in de kantine van Marvilde ook nooit kwaad 

6) Wat is je nieuwe functie bij Marvilde?
- Ik ben trainer van de J015-2 samen met mijn collega Marc Jansen

7) Wat wil je bereiken in deze functie?
- Ik wil graag de jongens beter leren voetballen, met meer plezier en op deze manier prijzen winnen. Ik vind het mooi om de heren te zien groeien bij de voetbal en in het dagelijks leven.

8) Heb jezelf voetbalervaring?
- Ik voetbal op het moment bij Marvilde 2.

9) Waarom heb je voor Marvilde gekozen?
- Na jarenlang bij Waalre gevoetbald te hebben ben ik samen met mijn maatje Max Brans op zoek gegaan naar een nieuwe club, omdat Waalre stopte met de A1. Jesper Meulengraaf speelde al bij Marvilde en mede dankzij zijn advies hebben wij ons ook ingeschreven.

10) Waar sta je over 10 jaar bij Marvilde?
- Durf ik niet te zeggen.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!