Maartje Tijdink - in memoriam, 31 december 2020

Maartje Tijdink - in memoriam, 31 december 2020

Deze keer in het item "Nieuwe Helden Rondom onze Velden" een vrouwelijke vrijwilligster. De overbuurvrouw heeft mede door haar kinderen en man een rol gekregen in ons legioen van vrijwilligers. We stellen graag aan u voor:

1) Naam: Maartje Tijdink.

2) Geboren: 12-03-1978 te: Eindhoven.

3) Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen?
- Verliefd op én getrouwd met m’n Italiaanse Remco. Wij zijn samen trotse ouders van 2 jongens; Casper (2009) JO9-1 en Hugo (2011) JO9-3.

4) Wat doe je in het dagelijks leven? 
- Altijd gewerkt in de (arbeidsmarkt)communicatie na afronding van een sociale opleiding aan de Universiteit Utrecht (en MarCom in Ohio, VS). Nu houd ik me nu vooral bezig met moederdingen, teamleider zijn en de zoete inval in ons huis. Ondertussen ben ik bezig met een kinderboek te schrijven, op zoek naar leuke PT-job en het opzetten van een eigen bedrijf dat steeds meer vorm krijgt...Never a dull moment in huize Tijdink!

5) Wat zijn je hobby’s?
- Koken (ook lekker samen met chefkok Hugo), Hockey, Paardrijden, Schrijven, Tekenen/Schilderen, helpen op school, skiën, duiken, de natuur in en dit alles vooral samen met gezin, familie en vrienden.

6) Wat is je nieuwe functie bij Marvilde?
- Teamleidster van JO9-1. Heerlijk team. Trots op ze!

7) Wat wil je bereiken in deze functie?
- Met name een bijdrage leveren aan mooie (jeugd)herinneringen voor de kids en daarin een faciliterende rol vervullen. We hebben hele fijne trainers/ coaches en die mogen lekker bezig zijn met de voetbaltrainingen en strategie. Ik wil ze eromheen ontzien en alles te regelen omtrent sponsoring en communicatie.

8) Heb jezelf voetbalervaring?
- Nope. Niet behalve met de kids in de tuin, haha...waarbij ik van Casper mijn eerste bal heb leren schieten (moest niet met de punt ) ...Wel heb ik altijd op hoog niveau gehockeyd bij Oranje/ Zwart (inclusief Nederlands kampioenschap). Maar ja...In die sport mag je een bal dus nooit tegen je voeten krijgen. Voetbal was dat dus een echte ‘switch’ qua sportbeleving. Dankzij onze voetballende jongens, kan ik tegenwoordig ook echt met plezier wedstrijden kijken. Kei leuk! PSV en Juventus (Buffon!) fans hier thuis. Wat ik met name super gaaf vind op het veld, is dat ik ook steeds meer meiden op de voetbalvelden zie.Top!

9) Waarom heb je voor Marvilde gekozen?
- Nou....wij wonen ten eerste aan de overkant, maar daarop hoef je een club niet te kiezen... Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we ook andere clubs in Veldhoven hebben bezocht, maar Marvilde stak er uiteindelijk wat ons betreft qua sfeer met kop en schouders bovenuit! De jongens hebben met Sjors Sportief ook nog hockey en tennis uitgeprobeerd......maar nee hoor; was geen optie. Niks kon wat hen betreft tippen aan Marvilde! Zo leuk te zien hoe trots ze zijn op hun club! En ook super natuurlijk dat ze de straat over kunnen steken en met hun vriendjes af en toe na de wedstrijd nog ff hier thuis of in de tuin kunnen spelen...

10) Waar sta je over 10 jaar bij Marvilde?
- Geen idee. Hoop dat we dan nog steeds genieten van sportende mensen en de fijne sfeer!


 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!