Opening kleedaccommodatie -

Opening kleedaccommodatie

Opening kleedaccommodatie

Na 8 maanden hard werken aan de nieuwe kleedaccommodatie door een 60-tal vrijwilligers was er dan in het weekend van 26 en 27 januari eindelijk tijd om te ontspannen en te proosten op de voltooiing van een prachtig project. Zaterdag waren de vrijwilligers en de project sponsoren welkom voor de pre-opening. Partners waren hierbij uiteraard welkom om mee te kijken naar het eindresultaat. Na een bedankwoord van de voorzitter Erwin Zimmerman werd er geproost op dit succes. Terug in de kantine kon het feest voor deze harde werkers beginnen en daarbij werd begonnen met een heerlijk buffet.

Op zondag begon de dag met de E-Talents Cup met een 80-tal deelnemers. Binnen werd er gestreden om een plek in de finale, die later dit seizoen gehouden wordt in Utrecht, met het alom bekend PlayStation FIFA spel en buiten moest men de skills in het echt uitvoeren.

De winnaars van het FIFA spel waren Ruben Dillen en Ad van Rijt en van de Skills was het de tweeling Croonen die de hoofdprijs wonnen. Dus ook Danny (zie foto met Marvil) en Rick mogen naar de finaleronde.

Later die middag was de officiële opening waarbij één van de jongste leden Niek Kerkhof en wethouder van sport Daan de Kort het lint mochten doorknippen. Uit de kleedkamers kwam meteen een groot aantal vrijwilligers en een delegatie van de lagere senioren die onderling een wedstrijdje gingen voetballen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!