750e Facebookvolger -

750e Facebookvolger

750e Facebookvolger

750e Facebookvolger in het zonnetje gezet.

Marvilde is sinds februari 2016 actief van start gegaan met Facebook. Nadat we in april 2017 de 500e volger mochten verwelkomen was het nu de beurt aan Bart van Esch, die als 750e volger een uitnodiging kreeg om de wedstrijd Marvilde – Hilvaria te beleven in het sponsorhome samen met de andere genodigden. De wedstrijd ging helaas niet door, maar de huldiging wilden we Bart niet onthouden. Hij zou enkel met zijn nichtje Tessa komen, omdat die bij ons actief lid is, maar hij kwam met zowat de hele familie om een gezellige middag te beleven. Mede omdat de wedstrijd niet door ging, waardoor dus diverse sponsoren en de uitploeg het in het sponsorhome lieten afweten, werd deze gehele familie uitgenodigd voor een hapje en een drankje.  Na de bedankwoordjes werd er door Evert Geurts een vaantje aan Tessa gegeven en werd Bart aangenaam verrast met een Marvilde paraplu (tevens te bestellen in de kantine) en een envelop met consumptiemunten.

Evert is beheerder van de Marvilde Facebook pagina en heeft in 2016 ook het Marvilde YouTube kanaalopgestart, waarop inmiddels al meer dan 100 filmpjes zijn geplaatst. Tevens is hij mede verantwoordelijk voor de keuze, bouw en beheer van de vernieuwd website.

Nadat Bart het bericht ontving dat zijn eigen wedstrijd ook was afgelast werd dit gezellig onderhoud voortgezet in de kantine waarbij de envelop meteen werd open gescheurd. “Ik houd nog één munt achter de hand, zodat ik de volgende keer zeker één reden heb om terug te komen” liet hij ons met een brede glimlach weten. We zien ze allen graag terug, ook wij vonden het gezellig.

Of we ooit nog een 1000e Facebook volger mogen verwelkomen is maar de vraag. We raden echter aan om hierop niet te wachten met jou aanmelding, want wie ons volgt blijft altijd op de hoogte!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!