Amateur Partnerschap met PSV

Amateur Partnerschap met PSV


S.V. Marvilde is verheugd te kunnen melden dat het een samenwerkingsverband met PSV heeft gesloten. Vanaf heden is S.V. Marvilde Standaard Amateur Partner van PSV. Het partnerschap levert club en leden speciale voordelen op, waarvan de basis ligt in kennisdeling, maatschappelijke betrokkenheid, voordeel en beleving.

Samenwerking, kennisdeling en betrokkenheid
PSV gaat ons helpen door haar kennis ter beschikking te stellen. Bijvoorbeeld op het gebied van spelersontwikkeling, sponsoring en medische zaken maar ook bij maatschappelijke projecten. Daarnaast geeft de nieuwe samenwerkingsvorm diverse voordelen, zoals 10% korting in de PSVFanstore en belevingsaspecten voor onze leden,
zoals 20% korting in het PSV Museum. Onze club zal van deze knowhow gaan profiteren, omdat wij onszelf hebben aangesloten bij het nieuwe programma. Bekijk hieronder de video-reporatage van het bezoek van onze voorzitter Erwin Zimmerman en Marvil de Leeuw bij PSV.

Upload zelf bestanden

Je kunt hier je eigen foto's uploaden

Zo werkt het:

  • Vul je email-adres in
  • Kies de foto's die je wilt uploaden (maximaal 5) en geef eventueel beschrijvingen.
  • Na het uploaden krijg je een link toegestuurd naar het opgegeven emailadres. Je moet hier op klikken om de bestanden te kunnen activeren.
  • Na goedkeuring door ons sturen we je een emailtje en staan de bestanden op de website!

De volgende bestanden kunnen worden geupload:

Foto jpg, jpeg, gif, png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!