Super Saturday Report

Super Saturday Report

Marvilde op zijn best; een uitermate gezellig zaterdag met diverse kampioenen die gehuldigd werden.


Het begon al vroeg in de ochtend met de wedstrijd van JO9-4 in Maarheeze. De stand wordt in deze competitie niet meer bijgehouden door de KNVB, maar als je het hele seizoen maar één wedstrijd gelijk speelt dan bij je sowieso kampioen volgens de maatstaven van Marvilde. Ze wonnen de wedstrijd glansrijk met 2-8 en konden met een trots gevoel terug reizen naar Marvilde. Bij aankomst klonk het clublied en werden de spelers gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap. Ton Jacobs (hoofdtrainer van Marvilde 2) verrichte de huldiging waarbij alle kinderen in het zonnetje werden gezet. De kinderen kregen een medaille, een snoepzak en een aantal consumptiebonnen overhandigd. Daarna werd de schaal uitgereikt waarmee ze op de officiële kampioensfoto mochten. Hun feestje eindigde met een praaltocht op de boot, met dank aan van der Sanden Watersport.

Namens Marvilde willen we Walter van de Ven, trainer en leider van de JO9-4, bedanken voor zijn inzet en alle kinderen feliciteren met dit behaalde kampioenschap. Speciale dank voor de ingezonden foto’s van de familie van Nistelrooy.

De jongens van JO13-1 wilden deze zaterdag winnen om  ervoor te zorgen dat ze alleen koploper zouden worden in hun competitie. Na een stroef begin gingen ze helemaal los in de tweede helft. Na een ruime overwinning (7-1) konden de Jip & Janneke champagneflessen ontkurkt worden en werden daarna gehuldigd door Ton Jacobs. De technische staf werd ook naar voren gehaald. Jos, Erwin en Ad kregen net als de kinderen een medaille en werden gefeliciteerd met het behaalde succes. Precies een jaar geleden werden zij ook al gehuldigd met het kampioenschap met nagenoeg dezelfde groep spelers. Dit moet dus wel een geweldige lichting zijn! Nadat de schaal werd uitgereikt en het kampioensplaatje geschoten was mochten ook zij een tocht maken door Veldhoven met de speedboot. Als lunch kregen zij een frietje met een snack en samen met de ouders werd er nog lang door gefeest op het Jongelingsveld.

We zijn de complete technische staf dankbaar voor hun inzet, feliciteren alle betrokkenen met dit behaalde resultaat en wensen ze veel succes in de bekerfinale die gespeeld wordt op 1 juni om 13.00 uur in ’s Hertogen Bosch.

Het kersje op de taart was het feest van de JO19-2. Zij waren al kampioen, maar door de voorbereiding op diverse examens zouden ze het vieren op de laatste competitiedag. Hun wedstrijd werd eerder gespeeld dan normaal, zo was er meer tijd over voor het feest. Met een 6-1 overwinning sloten de kanjers van Marvilde JO19-2 de competitie af met meer dan 10 punten verschil op de nr 2. Zangers Bas was uitgenodigd om na de wedstrijd de sfeer naar een hoogtepunt te brengen. En dat is hem gelukt. Nadat hij de schaal persoonlijk had overhandigd aan dit kampioenselftal ging het dak eraf na zijn eerste gezongen noten. In de drie kwartier dat hij er was hebben we meerdere zangtalenten ontdekt bij de JO19-2. Er werd die middag afscheid genomen van Rick Gevers, hij gaat een scheidsrechtersopleiding doen en van Lex Vogels, die helaas moet stoppen vanwege een blessure. We wensen hen beide veel succes. De complete technische staf werd door de kersverse kampioenen geprezen voor hun inzet en kregen een cadeautje namens de spelersgroep.  

Zie hieronder een uitgebreide fotoreportage van Evert Geurts en het ingezonden filmpje van Theo vogels (waarvoor dank). Een dag om nooit meer te vergeten!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!