Renovatie sportpark

Renovatie sportpark

Scroll naar beneden voor alle foto's.

Afwerking_24.JPG

Verbouwing kleedaccomodatie; Afwerking (juni, juli 2020)
Aan het einde van het seizoen komt het einde stilaan in zicht. Tijd om alles netjes af te werken. Vele vrijwilligers en professionals konden aan de gang met schilderen, stuken, betegelen en het instaleren van diverse apparatuur. De eerste kleedkamer is op zaterdag 25 juli afgerond en in gebruik genomen door het vrijwilligersteam. (Zie foto hierboven)
Tevens wordt er ook nog gewerkt aan de renovatie van het dak.

Verbouwing kleedaccomodatie; Hakken, zagen, breken, schuren en lassen (mei 2020)
Het tweede weekend van mei waren de vrijwilligers weer hard aan het werk op het Marvilde terrein. Hakken, zagen, breken, schuren en lassen; er was van alles te doen. Voordat de stukadoor en de tegelzetter aan de slag kunnen moeten de leidingen in de muur liggen. De sleuven voor de leidingen waren geslepen en konden worden uitgekapt. Het tegelwerk werd opgeschuurd en waterleidingen werden verlegd. En dan waren er nog een tal van andere kleine karweitjes.

Verbouwing/renovatie bestaande kleedlokalen (april 2020)
Met vele vrijwilligers is er in april een start gemaakt met het strippen van de bestaande kleedaccommodatie. Het dak wordt daarbij vervangen. Hiervoor kwam Heezen Asbestsanering met de “mannen in witte pakken” het dak reinigen. Een dag later stonden onze kanjers van de klusploeg weer paraat om de dakplaten te leggen. We hebben veel vaklui binnen onze eigen gelederen en de sponsorgroep bereid gevonden om de komende klussen te klaren, zodat we aan het begin van het nieuwe seizoen gebruik kunnen maken van een prachtige kleedaccommodatie.

Aanleg fietsenstalling. (augustus 2019, februari 2020)
In augustus 2019 werd er begonnen aan nieuw groot project door onze vrijwilligers onder supervisie van Edwin van den Heuvel namens Vijverbouw Nederland en de leiding van de klusploeg. Vele vrijwilligers hadden zich weer aangemeld om op diverse dagdelen in het afgelopen half jaar hun handen uit de mouwen te steken. Eerst werd er een nieuwe verharding achter de pannakooi aangelegd. Dit werd immers het nieuwe gedeelte van de fietsenstalling. Nadat er werd besloten om bij de renovatie van de bestaande kleedkamers het gebouw niet te verlengen is de indeling van de rekken gemaakt. Deze zijn nu reeds geplaatst. Na vele uren van hard werken is in februari 2020 het project afgerond. De fietsenstalling is nu voorzien van camerabewaking, een onderdeel van een groter beveiligingsplan dat een paar maanden eerder was voltooid. 

Renovatie dak van de kantine en gang kleedlokalen.
(Eind 2019, begin 2020)
Het dakleer is versleten en wordt vervangen. Vele handen maken licht werk en bespaard een hoop kosten. Via onze klus-app zijn de sterke mannen opgetrommeld om het dakgrind eraf te halen. Het was een koude ochtend, misschien wel iets te koud, want het grind was vastgevroren aan het dakleer en dus moeilijk te scheppen. De gasbrander was nodig om het los krijgen.

Renovatie sportvelden. (Zomer 2019)
In de vakantie van 2019 is er hard gewerkt aan veld 1. Dit was een zogenaamd Wetra veld waarbij één op de 50 grassprieten een kunstgrasvezel doorheen zat. Dit zorgde ervoor dat het veld mooi vlak bleef, maar zorgde er ook voor dat de bodem ingeklonken was waardoor de afwatering zeer slecht was. Het veld is na 15 jaar toe aan vervanging en dus kwam er een nieuw grasveld voor in de plaats.

Tevens werd er een nieuwe sproei-installatie geplaatst die alle hoeken van het veld kan bereiken.  

Eén verlicht veld is uiteraard ontoereikend en maakte het noodzakelijk dat er verlichting aangelegd werd op veld 3, zodat er voldoende capaciteit is om onze jeugdteams nog steeds allemaal 2x per week te kunnen laten trainen.
Deze verlichting werd eind juli, begin augustus geplaatst door de flexibele medewerking van de firma Vrolijk & Overgauw.

Tevens kreeg veld 3 een aanvullende sproei-installatie, zodat daar ook alle hoeken besproeid kunnen worden en dit veld nog beter van kwaliteit wordt. Mooi is dat deze sproei-installaties per app bediend kunnen worden.

Dan hebben we per 2020 drie verlichte velden tot onze beschikking wat hard nodig is gezien het groeiende aantal leden bij alle speelcategorieën (senioren, jongen en meisjes).

Dat houdt wel in dat we tot 2020 niet met ieders verzoek qua trainingstijden rekening hebben kunnen houden. We rekenen op ieders begrip en vanaf 2020 kijken we hoe we de verzoeken kunnen inplannen.

Bestuur s.v. Marvilde

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!