Hanke Bertram

Hanke Bertram

Hanke vormt samen met Sandy Groenendaal-Verbeek de vertrouwenscommissie.  
S.V. Marvilde wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt binnen de vereniging. Met elkaar doen we er immers alles aan om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. Mocht er onverhoopt hulp nodig zijn van één van deze dames, dan kun je mailen naar vertrouwenscommissie@marvilde.nl.
Meer info over vertrouwenscommissie kun je hier vinden.

We stellen hanke graag aan u voor.

1) Naam: Hanke Bertram

2) Geboren: 11 februari 1978 te Eindhoven.

3) Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen?
- Ik ben getrouwd met Sander en samen hebben wij 2 kinderen. Een zoon van 10 en een dochter van 14. Zij voetbalt sinds afgelopen seizoen bij Marvilde.

4) Wat doe je in het dagelijks leven?
- Ik ben leerkracht op het speciaal basisonderwijs.

5) Wat zijn je hobby’s? Kijken naar de wedstrijden van mijn kinderen. Maar ook actief bezig zijn met onze hond Janssen vind ik leuk. We volgen verschillende trainingen. Verder lees ik graag. Winkelen en uitslapen behoort ook tot mijn kwaliteiten.

6) Wat is je nieuwe functie bij Marvilde?
- Ik ben, samen met Sandy, de nieuwe vertrouwenspersoon bij Marvilde.

7) Wat wil je bereiken in deze functie?
- Ik hoop dat mensen zich vrij voelen om ons, persoonlijk of via mail, te benaderen als er zaken zijn waar ze zelf niet uitkomen of waar ze mee zitten. Ik hoop dat ik deze mensen kan helpen en begeleiden en een luisterend oor kan bieden.

8) Heb jezelf voetbalervaring?
- Nee, helemaal niks. Maar ik doe wel net alsof ik er verstand van heb. Je hoort mij wel regelmatig tijdens de wedstrijden. Gelukkig vindt mijn dochter dat niet zo erg!

9) Waarom heb je voor Marvilde gekozen?
- Mijn dochter voetbalt al jaren, eerst bij DBS bij de jongens. Daar heeft ze veel geleerd. Vorig seizoen heeft ze de overstap gemaakt naar Marvilde, omdat hier het meiden voetbal goed aangepakt wordt. Ze voelt zich hier erg op haar gemak en ik, als ouder, ook.

10) Waar sta je over 10 jaar bij Marvilde?
- Dat weet ik nog niet. Ik hoop veel leuke contacten te hebben binnen Marvilde. Dat vind ik belangrijk. Of ik nog vertrouwenspersoon ben, dat weet ik niet. Ik hoop wel dat ik, met mijn kennis als leerkracht, ervoor kan zorgen dat het voetballen voor iedereen leuk is. Ook voor kinderen die wat extra aandacht of begeleiding nodig hebben. Het zou tof zijn als ik daar iets in kan betekenen richting ouders en trainers. Laten we gebruik maken van elkaars kennis.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!