Marvilde 6 wint eerste Quiz Night

Marvilde 6 wint eerste Quiz Night

Terug naar fotoarchief
Quiz Night 2021   Quiz Night 2022
Eeuwige roem voor Marvilde 6.De eerste Pubquiz die Marvilde organiseerde was meteen al een groot succes. 19 teams streden om de eer, de eeuwige roem en een tegoedbon voor een lekkere taart die ze mogen ophalen bij bakkerij Moeskops. “Marvilde 6” (niet de meest originele naam die avond) scoorde de meeste punten en mochten de champagne ontkurken. Een extra Marvilde ronde die was ingelast werd verrassend genoeg gewonnen door een damesgroep genaamd “50 Tinten Wijzer”. Zij zijn straks te herkennen op een regenachtige dag met een Marvilde paraplu.

Er hadden zich 10 teams gemeld via de website, maar de laatste dag (zelfs de laatste minuten voor aanvang) melden zich spontaan nog eens 9 teams. Hierdoor moest de organisatie snel nog een aantal formulieren afdrukken, waarbij het jammer was dat de inkt van de printer nagenoeg leeg was. Hierdoor had het laatst aangemelde team wel een handicap. Het protest werd genegeerd.

Aangenaam verrast met dit groot aantal deelnemers ging Stef Noordermeer de volle kantine uitleggen hoe de Quiz gespeeld zou worden. De teams speelden 8 rondes, verdeeld over tien vragen. Daarbij moest men eerst een fotopuzzel oplossen gevolgd door een aantal rondes met veel vragen van allerlei categorieën. Stef Noordermeer en Sebastiaan van den Eeden (neef van Stef en een fanatieke Pubquizzer) hadden het prima voorbereid. De vragen werden afgewisseld met geluidsfragmenten en een muziekronde. Tevens was er een extra ronde opgesteld met een tiental vragen over Marvilde. Een lastige ronde die werd gewonnen door het damesteam “50 Tinten Wijzer”. Ze hadden heel slim hun kennis hierover vergaard uit de jubileumboeken die Marvilde heeft uitgebracht. Lindy, Danielle, Angelique en Bianca werden beloond met een Marvilde paraplu.

Voordat de hoofdprijs werd uitgedeeld mocht eerst Louis Verwimp het clublied zingen. Hij had vals gespeeld door zijn telefoon te gebruiken tijdens het spel. Dat was ten strengste verboden en nadat hij op heterdaad betrapt was werd het team gediskwalificeerd en kreeg Louis de microfoon in handen. Zonder muzikale begeleiding lukte het hem niet, wist de tekst niet en kwam dus niet uit zijn woorden. Gelukkig voor hem schoot de zaal te hulp, waardoor het clublied alsnog luidkeels door de kantine schalde.

De prijsuitreiking was spannend, de verschillen in de top vijf waren klein. Uiteindelijk mocht “Marvilde 6” de hoofdprijs in ontvangst nemen. De champagne werd met veel plezier in ontvangst genomen door Frank, Ronnie, Jan, Marcel en Bram. Bij de drank kregen ze ook nog een tegoedbon voor een grote taart, waarbij ze mij hebben beloofd dat het nuttigen van de taart op beeld wordt vastgelegd en die foto met Marvilde wil delen. Smakelijk eten jongens en gefeliciteerd met de prijzen. Geniet van deze eeuwige roem. Er zullen nog vele Pubquizzen in onze kantine gaan volgen, dat staat al vast na dit eerste succes, maar “Marvilde 6” gaat de boeken in dat zij de eerste winnaars zijn!

Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!