Jeugddisco 2023 -

Jeugddisco 2023

Jeugddisco 2023

Hoi jongens en meisjes,

Zaterdag 14 januari is het weer tijd voor de mini-/jeugddisco. Alle jeugdspelers zijn welkom voor een gezellige avond waar er zowel gedanst als spelletjes gedaan kunnen worden op de muziek die DJ Sven zal draaien.
Om 18.30 starten we met de mini’s en de jeugd tot O9. Zij kunnen onder het genot van ranja en wat lekkers te snoepen, dansen/spelen/feesten. Om 20.00 mogen ze door ouders/verzorgers opgehaald worden.
Om 20.15 gaan de deuren open voor de jeugd vanaf O10 t/m O19. Ook nu zal DJ Sven zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen. Tegen een kleine vergoeding is er frisdrank te krijgen. Er wordt ook voor iets lekkers gezorgd. De disco zal tot 23.00 duren.

Wanneer een kind eerder opgehaald wil worden, zullen wij de ouder(s) bellen, zorg dat je kind dus je telefoonnummer bij heeft of geef het door op het inschrijfformulier. Wanneer uw kind alleen naar huis mag, laat dit dan bij de inschrijving even weten, zodat wij daarvan op de hoogte zijn. Tijdens de avond blijven de kinderen in de kantine.

Heb je zin in een leuke disco avond, schrijf je dan hieronder in vóór 12 januari.

Groetjes evenementencommissie.

Discoavond_2023.jpgJeugddisco 2023

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!