Zwaluwen Jeugd Beker MO15 1e ronde Groep 1 03

Kerkakkerstraat 139
5504GM
VELDHOVEN
tel. 040-2534837

Vandaag wederom een wedstrijd tegen Bergeijk net zo als vorige week! (meerveldhoven-cup) waar we afgelopen zondag nog verloren met 0-1 ging het vandaag een stuk beter.

Al kwamen we toch weer achter, in de slotminuten  van de eerste helft kon Bergeijk de score openen  door een uitbraak door het midden scoorde de spits van de tegenstander.

In de tweede helft kregen we meer grip op de wedstrijd en zaten er een paar leuke aanvallen bij,
zo ook één wat begon op de middenlijn door goed druk en doorzetten van Anouk op de tegenstander veroverde ze de bal en kon ze Hannah de hoek in sturen met een mooie pass, en zo snel als onze vandaag Jarige Hannah is, wist ze met een mooie paseerbeweging  de verdedigster op het verkeerde been te zetten waarna een mooie pass op Romy volgde, die opdat moment als aanspeelpunt in de spits stond, ze bleef sterk aan de bal met twee verdedigers in haar rug kon ze de bal terug leggen op Megan die geen moment twijfelde en vol uithaalde BAM wat een doelpunt en het stond weer gelijk!

Er waren nog enkele minuten te spelen wat zich voornamelijk op de helft van Bergeijk afspeelde  maar gescoord werd er niet meer.

Penaltyreeks
echte strijd tussen 2 geweldige keepers
Het begon in het voordeel van Bergeijk en aan allebei de kanten gingen ze er niet in, maar 1 keeper wist er toch meer tegen te houden met een paar geweldige reddingen van Tiffany behaalde we de overwinning en was de vreugde compleet!

Super gestreden en nooit opgegeven TOPPERS zijn jullie!