Leden voor het leven -

Leden voor het leven

Leden voor het leven

Het idee voor deze rubriek is ontstaan nadat er een doos met hele oude clubpasjes werd gevonden na een grondige opruiming. Deze pasjes zijn voorzien van een foto. Met een paar Marvilde mensen zijn deze kaarten eens goed bekeken en na een aantal lachsalvo’s vonden we het wel geinig om deze “helden van vroeger” openbaar te maken.

Opvallend was dat er heel veel personen die we herkenden van de foto’s momenteel vrijwilliger of sponsor zijn bij Marvilde. Deze personen zijn dus al bijna hun leven lang betrokken bij onze vereniging. We gaan deze personen nu “eren” door hun een galerij te bieden in de hal (of fame) richting de bestuurskamer.

Telkens benaderen we één van deze personen voor een interview en daarmee gaan we terug in de tijd waarin het pasje werd aangemaakt. We bespreken daarnaast wat ze momenteel nog voor Marvilde betekenen en wat er eventueel nog in de toekomst verwacht kan worden. De eerder gelanceerde rubriek “Nieuwe Helden Rondom Onze Velden” belicht de nieuwe vrijwilligers, met deze rubriek spreken we dus de personen die al hun leven lang een voorliefde hebben voor onze vereniging.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!