Scheidsrechter van het jaar -

Scheidsrechter van het jaar

Scheidsrechter van het jaar

Wij willen als S.V. Marvilde dat het niveau van de scheidsrechters zo hoog mogelijk ligt. Zoals eerder beschreven willen wij dit doen door o.a. Cursussen die door de KNVB worden gegeven, maar ook door trainings- en thema avonden.
Ook gaan wij als club zijnde alle vaste scheidsrechters beoordelen op hun wedstrijden. Dit gebeurt door de scheidsrechterscoördinator en/of een praktijkbegeleider. Dit gebeurt onaangekondigd, zodat we een zo'n goed mogelijk beeld krijgen van de scheidsrechters zijn ontwikkeling, maar ook van zijn kunnen.
Alle beoordelingen worden beoordeeld met een rapportcijfer. Aan het eind van het jaar vormen alle cijfers samen een gemiddelde en aan de hand daarvan komt er een ranglijst. Met die ranglijst bepalen we aan het eind van het jaar wie de titel “scheidsrechter van het jaar” in ontvangst mag nemen. De scheidsrechtercoördinator is te allen tijde uitgesloten van deelname en zal dan ook nooit de prijs in ontvangst kunnen en mogen nemen. Mocht er niet voldoende beoordelingen zijn wordt er gekeken naar prestaties en toebehorende om in overleg met de jeugdcommissie te bepalen wie “scheidsrechter van het jaar” ontvangt.

Scheidsrechter_van_het_jaar_Bram_van_de_Voort.jpg   Scheidsrechter_Cas_Coppelmans.jpg  Jeugdscheidsrechter_van_het_jaar_2017-2018_Peace_Unabor.jpg

2016/2017: Rowan Geurts
Rowan_scheidsrechter_van_het_jaar_2017.jpg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!