Kerkakkerstraat 139
5504GM
VELDHOVEN
tel. 040-2534837

Na een moeizame start van de competitie tegen Someren, stond de wedstrijd tegen Heeze op het programma. De bekerwedstrijd was een gemakkelijke prooi, maar dit was weer een nieuwe wedstrijd.
Heeze begon fel en liet meteen zien dat ze niet van plan waren om te verliezen in Veldhoven. Al na 10 minuten stond er een 0-1 achterstand op het scorebord.  Marvilde begon slordig, liep door elkaar en verloor veel duels. Toch was er af en toe een goede actie. Voorin werd er goed gestoord en dat leverde meteen een kans op. Wat later zette Danny goed door en hij gaf de bal goed voor. Helaas liep niemand tegen de bal aan. Niet veel later viel de 0-2. Dit was ook de ruststand.
Na de rust begon Heeze weer beter aan de wedstrijd en werd de bal snel binnen gekopt. Een hoge voorzet ging over de blauwwitte verdedigers heen en werd prima ingekopt. Toch creerde Marvilde af en toe ook een kans. Daantje zette uitstekend druk op de verdediging. De kluts die daaruit ontstond, kwam voor de voeten van Evan en die schoot de bal binnen:1-3. Hierna nam Marvilde het initiatief. Enkele kleine kansjes gingen echter niet het doel in. En in plaats daarvan nam Heeze de wedstrijd weer over. Ze speelden de wedstrijd prima uit en liet Marvilde puntloos achter.
Deze wedstrijd was helaas niet best. Er waren best wat spelers die niet thuis gaven. Soms lukt het gewoon niet, maar dan kun je wel altijd hard werken. Dat was vandaag niet bij iedereen gelukt. Hopelijk volgende week beter.