Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 17

Uranusstraat 1
5081TB
HILVARENBEEK
tel. 013-5052173

Wedstrijduitslag_Hilvaria_-_Marvilde_0-0.jpgVoor de tweede keer in het bestaan van Marvilde mag aangetreden worden in de 1e klasse. Maar voordat de eerste competitie wedstrijd gespeeld gaat worden, staan eerst 3 bekerwedstrijden op het programma. Vandaag uit tegen Hilvaria, volgende week thuis tegen EFC en als laatste op 18 september in Hoogeloon. Vandaag was duidelijk dat Marvilde nog niet klaar is voor de competitie. De spelers moeten nog duidelijk werken aan het samenspel, want dat was vandaag niet best.

De eerste helft begon Marvilde nog fel en kwamen er enkele kansen, vooral van afstand. Maar de schoten van Gideon Pieschel, Youri van der Meer en Sil van Herwijnen troffen geen doel. De grootste kans was voor Clint van Doorn die een schot van Gideon Pieschel van dichtbij in kon tikken. Zijn inzet verdween echter langs de verkeerde kant van de paal. Na een behoorlijk eerste half uur zakte het spel naar een bedenkelijk niveau. De grootste kans was nog voor de thuisploeg toen een corner vanaf links bij de 2e paal helemaal vrij ingekopt kon worden in de 47e minuut. De kopbal verdween in het zijnet. Marvilde was hierna wel het meest in de aanval, maar kansen kwamen er geen. Zelfs niet toen Hilvaria met 10 man verder moest na een rode kaart (2x geel) in de 75e minuut voor Abel Catsburg.

Het begin van het officiële deel van het seizoen is gemaakt. Dat was niet goed, maar volgende week is er een mooie gelegenheid om dit goed te maken in de thuiswedstrijd tegen mede 1e klasser EFC uit Eersel.