Marvilde 1 In september begonnen de mannen van Zaterdag 1, of zoals ze zichzelf ook wel eens noemen; Marvilde Adrie, aan het bekeravontuur. In de poule fase werd in de eerste wedstrijd Rood-Wit afgedr(zat) na drie strafschoppenreeksen naar de bekerfinale.

tel. 078-6912840

In september begonnen de mannen van Zaterdag 1, of zoals ze zichzelf ook wel eens noemen; Marvilde Adrie, aan het bekeravontuur. In de poule fase werd in de eerste wedstrijd Rood-Wit afgedroogd met een klinkende 8-0 overwinning. Twee weken later werd er uit gewonnen in en tegen best. Deze wedstrijd was een stuk spannender, maar met een zege van 2-3 op hun 3e elftal was men groepswinnaar en dus ging de strijd verder in het bekerprogramma. De tweede ronde was wederom in en tegen Best Vooruit, maar nu tegen het 4e. Na een 1-1 werden de penalty’s het beste genomen door onze Marvildrianen. Een ronde verder kwam Dommelen 2 op bezoek en ook bij deze wedstrijd moest er na een 2-2 gelijkspel penalty’s genomen worden. In deze reeks werd het netje meer geraakt door Marvilde als bij Dommelen en daarmee werd de kwart finale bereikt.

DBN ’22 uit 's-Hertogenbosch kwam in januari op bezoek, maar zij waren een maatje te klein en werden naar huis gestuurd met 8-1 overwinning van Marvilde.

Afgelopen zaterdag moest Adrie naar Kinderdijk waar ze halve finale speelden tegen De Zwerver 3.
De eerste helft was “de zwerver” een stuk sterker, maar uiteindelijk hadden ze weinig goede kansen gehad. Marvilde was in de eerste helft ook maar één gevaarlijk met een counter.
De 2e helft kwam Marvilde erg goed uit de startblokken en kreeg het ook wat mogelijkheden. Het had meer grip op de wedstrijd. De Zwerver kreeg nog wel een goede kans, maar de bal raakte daarbij de buitenkant van de paal. Een kopbal en een afstandsschot waren goede mogelijkheden voor Marvilde om de wedstrijd te beslissen, maar na 97 minuten werd er afgeblazen met een 0-0 stand op het scorebord. Weer penalty’s dus.
Hierin onderscheidde doelman Richard Prinsen zich door er 2 te stoppen en er zelf één binnen te schieten. Nadat hij de laatste van hun al gestopt had, dacht Marvilde al gewonnen te hebben. Echter had de scheidsrechter gezien dat Richard te snel van zijn lijn gekomen was. (Volgens dochter lief niet en die stond op de achterlijn.) Uiteindelijk ging de over genomen strafschop tegen de paal en was de overwinning een feit.

Op 1 juni mag Marvilde 1 (zat) in Rotterdam gaan strijden om de beker mee naar het Jongelingsveld te nemen. Tegen die tijd komen we met de details over deze finale, maar zet de datum maar alvast in de agenda. Hier wil je bij zijn!