Datum

24 februari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Hoe goed de wedstrijd bij Eindhoven vorige week ook was, vandaag was Marvilde geen schim van vorige week. De uitwedstrijd in Oerle werd met 3-0 verloren en ook vandaag was Marvilde (na 11 minuten) kansloos. Uiteindelijk was plaaggeest Martijn van Dijk de belangrijkste tegenstander en kwam de einduitslag uit op 0-3. Het was een wedstrijd die nog tot het donker had kunnen duren, Marvilde zou niet scoren.

In de 3e minuut ging Van Dijk op pad aan de rechterkant en zijn voorzet richting de 2e paal werd door Jordi Verhoeven ingekopt, 0-1. Meteen hierna had Max van den Akker de 1-1 op zijn voet, maar zijn lob ging net aan de verkeerde kant van de paal. In de 8e minuut schoot Danny Das, na een combinatie met Jelle Born, aan de rechterkant diagonaal voor het doel langs. Weer drie minuten later mocht RKVVO een vrije trap nemen aan de rechterkant. Bij de tweede paal werd deze terug gekopt en voor het doel bleef de bal hangen. Wesley van Reijen had geen moeite om de bal in het doel te schieten, 0-2. RKVVO had dus een mooie voorsprong en kon lekker achterover hangen. Marvilde had de bal en combineerde moeizaam. De grootste kansen waren voor de bezoekers, of beter gezegd voor Martijn van Dijk. Hij was de gehele wedstrijd de grote plaaggeest voor Marvilde. In de 25e minuut ging Van Dijk vanaf de middenlijn alleen op het doel van Sam van Rooij af, maar Sam dreef hem ver genoeg naar rechts en omdat Tommy van de Wiel de weg naar het doel afsneed kon hij de bal alleen maar terug geven. Dat leverde uiteindelijk niets op. Hierna waren er mogelijkheden voor beide doelen, maar zonder resultaat. De grootste kans kwam in de 43e minuut weer op naam van Martijn van Dijk. Weer vanaf de middenlijn ging hij alleen richting Marvilde doel. Sam van Rooij pakte de bal voor zijn voeten weg. In de laatste seconde van de eerste helft was er nog een inzet van Max van den Akker. Die werd gered en de rebound van Danny Das werd door doelman Sven van den Oever net voor de lijn gepakt. De tweede helft was meer van hetzelfde. Marvilde viel aan en RKVVO was gevaarlijk in de tegenstoten. Een kwartier voor het einde schoot Wouter van Vark nog tegen de paal, maar zoals al gememoreerd zou er vandaag niet gescoord worden door Marvilde. Tien minuten voor het einde ging Martijn van Dijk nog maar een keer diep aan de rechterkant. Hij speelde zich helemaal vrij tot op de achterlijn en gaf de bal toen breed op Jordi Verhoeven. Verhoeven had geen moeite om de bal het laatste tikje te geven, 0-3.

Marvilde gaf vandaag de wedstrijd al in de eerste 11 minuten uit handen. Nog zwevend op de euforie van vorige week was de scherpte er niet. Volgende week vieren we met z´n allen carnaval, waarop vandaag al een voorschot genomen werd. Jeugdprinses Roomske, lid van Marvilde, nam de aftrap en prins Johan Vlemmix vierde samen met zijn gevolg, haar verjaardag. Na de carnaval speelt Marvilde de eerste wedstrijd in de 3e periode thuis tegen Hilvaria.  Net als tegen RKVVO werd ook die uitwedstrijd met 3-0 verloren, dus ook nu is er iets goed te maken.

Opstelling Marvilde: Sam van Rooij, Wouter van Vark, Tommy van de Wiel, Robbert Born, Vincent Bartholomeus (59 Gijs Kiebert), Jelle Born, Dennis van de Weijer (46 Tayfun Yilmaz), Ties Bazelmans (41 Sander Bertels), Danny Das, Muti Nawabi, Max van den Akker