... (intikker)

4e klasse 13

6 april 2019 14:00

Onbekend

Het eerste kwart van de wedstrijd had Marvilde al met 3-0 voor kunnen staan, maar niet alle kansen werden benut. Een geweldige combinatie met Dyandro en Rick (assist) in de as van het veld resulteerde tot de enige, maar dan ook een prachtige goal, die werd afgerond door Sam Smulders. (foto)
In de eertse helft kwam de uiteindelijke eindstand al op het scorebord. In de 23e minuut wist UNA met een uitbraak onze verdediging kapot te spelen en scoorde de 1-1. In de tweede helft waren er diverse kansen voor beide partijen, maar doelpunten bleven uit. Rick kwam nog even kort het veld af om zijn sokken goed te doen?! Dat zien we ook maar zelden.
Door dit gelijke spel heeft JO17-2 het niet meer in eigen hand om een kampioenschap af te dwingen, maar is afhankelijk van enkele tegenstanders die punten moeten verspelen. Toch hebben ze een keurige 3-0 overwinning geboekt tegen DVS, die momenteel de ranglijst aanvoerd. Dit wijst erop dat alles in deze competitie mogelijk is en iedereen van elkaar kan winnen. Komend weekend is er geen wedstrijd, de eerstvolgende wedstrijd is op 20 april uit tegen en in Nuenen.
Met dank aan Mirjam voor deze prachtige actiefoto's.