Selectie aanwinsten seizoen '20 - '21 -

Selectie aanwinsten seizoen '20 - '21

Selectie aanwinsten seizoen '20 - '21

De veranderingen in de selectie van Marvilde voor het seizoen '20 - '21zijn nu duidelijk. Na het vertrek van Max van de Akker (naar UNA 1), heeft inmiddels ook Ties Bazelmans besloten om -na 7 jaar Marvilde- een stapje terug te zetten. Hij kiest ervoor volgend seizoen meer tijd vrij te maken voor zijn privé-leven en gaat met een aantal van zijn vrienden in een lager senioren team bij UNA voetballen.

Daarnaast hebben ook Muti Nawabi en Salim Zeroual besloten om volgend seizoen Marvilde te gaan verlaten. Salim blijft actief als jeugdtrainer bij sv Someren en gaat zich verder voorbereiden op het vaderschap (!). Muti heeft na 5 jaar Marvilde besloten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, wellicht op een iets lager niveau.

Er zijn 8 namen toegevoegd aan de selectie die we graag aan u voorstellen. We beginnen bij de hoofdtrainer.

1971-03-08_Harjan_de_Wit.JPGHarjan de Wit
S.V. Marvilde heeft met Harjan de Wit een opvolger gevonden voor de vertrekkende Edwin Slagboom. Nadat Edwin begin januari zijn vertrek aankondigde zijn we op zoek gegaan naar een waardige vervanger. De technische commissie heeft bij de aanstelling van Harjan naar de wensen van de huidige selectie en begeleiding geluisterd en in hem een ambitieuze trainer gevonden, die zich volledig kan vinden in het technische beleid van de vereniging.
Nadat het vertrek van Harjan bij de Valk bekend werd, hebben we direct contact met hem opgenomen en zijn we na enkele goede gesprekken een verbintenis voor 1 jaar overeengekomen, met de intentie voor een meerjarige samenwerking.
Wij zijn er van overtuigd dat Harjan met zijn ervaring bij o.a. de jeugdopleiding van RKC en Willem II en de amateurs van Schijndel en Someren op hoofdklasse niveau, onze ambitieuze en jonge selectie nog verder kan ontwikkelen. Wij zijn als vereniging zeer verheugd met deze aanstelling en wensen Harjan veel succes in het nieuwe seizoen.

 

1981-12-22_Jeroen_van_de_Kerkhof_NOSL.JPGJeroen van de Kerkhof
De technische staf wordt komend seizoen versterkt met stagiaire en 2e assistent trainer Jeroen van de Kerkhof. Jeroen is 36 jaar, werkt als gymleraar en woont met zijn vrouw en zoon in Someren. Jarenlang voetbalde hij op hoog niveau bij verschillende clubs in de regio. Na 7 jaar in de jeugd van PSV speelde hij onder andere bij Someren, Deurne, De Treffers, JVC en FC Lienden. Hij was verder 2 jaar prof bij FC Eindhoven. De laatste jaren richt Jeroen zich op het trainersvak. Zo bracht hij RKSVO uit Ospel naar het kampioenschap in de 4e klasse.
Komend seizoen gaat hij de opleiding UEFA B (TC2) volgen, waarbij onze nieuwe trainer Harjan de Wit zijn begeleider zal zijn. Jeroen wil zelf topfit blijven en zou met zijn 1,93m zelfs nog een rol kunnen gaan spelen als ‘stormram’ voor de laatste 10 minuten. Ook Jeroen wensen we uiteraard een mooi seizoen toe bij Marvilde 1.

 

1991-01-14_Rikkert_Dings.JPGRikkert Dings
Rikkert is 29 jaar en afkomstig van RKSVO Ospel. Als 12-jarige jeugdspeler van RKSVO werd hij gescout door Helmond Sport en speelde daar tot zijn 18e jaar in de diverse jeugdselecties. Een echte doorbraak bleek echter toch lastig. Vanwege zijn studie en opleiding tot tandarts besloot hij daarom terug te keren naar het 1e team van Ospel. Daar leverde hij een belangrijke bijdrage aan de promotie van zijn club naar de 3e klasse.Rikkert is een rechtsbenige centrale verdediger. Hij is inmiddels als tandarts werkzaam in twee verschillende praktijken en verhuisde acht maanden geleden met zijn vriendin naar Eersel. Omdat hij graag op niveau wilde blijven voetballen, ging hij op zoek naar een club waar hij zowel gezelligheid als een gezonde sportieve ambitie zou aantreffen. Bij Marvilde hoopt hij dat allebei te vinden. We heten hem dus van harte welkom en wensen hem alvast veel succes toe voor het komende seizoen!

 

2000-01-11_Youri_Keij.JPGYouri Keij
Youri (20 jaar) komt onze selectie versterken als keeper. In zijn jeugd speelde hij eerst bij DBS en later, vanaf 2014, bij UNA. De eerste jaren ontwikkelde hij zich als voetballende middenvelder, om vervolgens in 2015 te kiezen voor het vak van keeper! Hij nam deel aan de keepers academie en trainde zelf ook de jonge talenten. Met UNA onder-19/1 keepte hij zo nog een seizoen op hoog niveau, in de 2e divisie. Na een jaartje gestopt te zijn begon het bij hem weer flink te kriebelen en daarom sluit Youri nu aan bij de selectie van Marvilde. We wensen hem alvast veel succes voor het nieuwe seizoen.

 

1995-11-02_Yurjen_de_Jongh_NOSL.JPGYurjen de Jongh
Yurjen (24) komt over van sv Valkenswaard. Na het grootste deel van zijn jeugd bij RKVVO te hebben gespeeld, stapte hij in de A-jeugd over naar DBS. Vervolgens speelde hij 5 seizoenen in het eerste elftal, waarvan 2 seizoenen als aanvoerder. Door toedoen van zijn vriendin en schoonfamilie belandde hij vervolgens bij SBC, waar hij 1 seizoen speelde, om vervolgens over te stappen naar sv Valkenswaard. Daar speelde hij afgelopen jaar in de 2e klasse tegen Marvilde. Omdat hij verschillende spelers uit de Marvilde selectie goed kent, vindt hij het nu erg leuk om de stap te zetten naar Marvilde. Yurjen is een echte verdediger en linkspoot. Hij omschrijft zichzelf als een echte teamspeler die altijd gaat voor het collectief. En natuurlijk kijkt hij ook uit naar de zo bekende gezelligheid bij Marvilde in de derde helft.

 

1991-11-11_Anwar_janssen.JPGAnwar Janssen
Anwar (28) woont in Valkenswaard en speelde in zijn jeugd bij Dommelen. Als senior speelde hij vervolgens één seizoen voor Casteren, om daarna weer terug te keren naar Dommelen. Daar speelde hij 7 seizoenen in het eerste elftal. Vervolgens speelde hij 2 seizoenen voor EFC, de ploeg die het Marvilde de laatste jaren altijd erg lastig maakt. Anwar is vooral een aanvaller, tweebenig, en kan ook op het middenveld goed uit de voeten. Hij is momenteel druk met zijn opleiding tot makelaar, en runt daarnaast samen met zijn moeder een eigen bedrijf. Ook Anwar kijkt uit naar de uitdaging om met Marvilde weer voor de top van de ranglijst te gaan.

 

2001-11-09_Jens_Kantelberg_2.JPGJens Kantelberg
Jens is 18 jaar en heeft afgelopen seizoen al een aantal malen gespeeld of ingevallen voor het eerste team. Jens speelde in zijn jonge jeugd de eerste 8 jaar bij Marvilde, verkaste toen 5 seizoenen naar RKVVO en kwam op zijn 17e weer terug op het oude nest. Zijn hele team van RKVVO besloot hem maar te volgen. In hun eerste seizoen als Marvilde A2 werden ze meteen 2x kampioen, zowel voor als na de winterstop!
Zijn debuut bij Marvilde 1 maakte Jens vorig jaar in een oefenwedstrijd tegen eersteklasser FC Tilburg. Hij liet meteen zien geen ontzag te hebben voor de snelle Tilburgers en speelde frank en vrij. Binnen 5 minuten poeierde hij de bal al vanaf 30 meter op de lat. Dat viel op en was wat je noemt een ‘lekkere binnenkomer’. Als echte linkspoot kan hij vooral goed uit de voeten links of centraal op het middenveld. Ook staat hij zijn mannetje als er eens flink ‘gebuffeld’ moet worden.
Jens is vaak aanwezig bij Marvilde, hij was afgelopen seizoen ook jeugdtrainer, van Marvilde O15-1. Komend seizoen neemt hij O16-1 onder zijn hoede. Voor zijn opleiding MBO-4 Sport loopt hij zo ook stage bij Marvilde. In de toekomst wil hij graag nog een HBO opleiding gaan doen, om dan in de sport vooral met mensen te kunnen gaan werken. Jens staat nu al te popelen om komend seizoen te slagen bij Marvilde 1. We gaan hem zeker volgen.

 

2001-10-13_Sander_Megens.JPGSander Megens
Sander is ook 18 jaar en speelde afgelopen seizoen als gevaarlijke centrumspits voor Marvilde 2. In zijn jeugd speelde hij eerst voor RKVVO, om op zijn 16e te verkassen naar Marvilde.
Afgelopen seizoen scoorde hij voor Marvilde 2 al 10x in de competitie en 3x in de beker! Sander is een rechtsbenige speler en speelt het liefst centraal in de punt. Vorig seizoen viel hij al een keer in bij Marvilde 1 in de competitiewedstrijd tegen Beerse Boys (1-1) en in een oefenwedstrijd waarbij hij meedeed scoorde hij maar liefst 3x.
Sander studeert commerciële economie aan de Fontys Hogeschool en is nu op zoek naar een stageadres voor zijn stage die in september begint. Liefst zou hij dat doen in de sportmarketing, dus wie weet komt hij dan ook in de voetbalwereld terecht. Verder heeft Sander al 3 jaar serieuze verkering en werkt hij in het weekend bij Van Spreuwel Transport. Ook Sander heeft ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen en gaat zijn stinkende best doen om zijn plek te veroveren in het team.

 

Het beleid van Marvilde is erop gericht dat steeds meer talentvolle jeugd de kans gaat krijgen de stap naar het eerste team te zetten. Jens en Sander laten nu zien dat het mogelijk is. We wensen beide jonge mannen dan ook heel veel succes (en plezier!) toe voor het nieuwe seizoen en zullen hun verrichtingen met belangstelling gaan volgen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!