Klusjesdag 2022

Klusjesdag 2022

Klusochtend op zaterdagochtend 16 juli.

Ieder jaar organiseren we een klusochtend bij Marvilde om het sportpark weer tiptop in orde te maken. Onder het motto “vele handen maken licht werk” hopen we ook dit jaar weer op een grote opkomst. Met een grote groep wordt het ook een stuk gezelliger. Er wordt begonnen om 9.00 uur onder het genot van een kopje koffie/thee met de taakverdeling en we eindigen met een heerlijke lunch verzorgt door onze kantinebeheerder.

Er zijn een aantal vangnetten te vervangen/repareren. Idem voor de netten van de losse goaltjes. De schuur willen we eens goed opruimen/inrichten en de fietsenstalling willen we belijnen. Het sportpark nemen we even onder handen met een veegbeurt en het onkruid verwijderen. Geen specialistische taken dus, maar gewoon de handjes uit de mouwen steken en even aanpakken.

Heb je een warm hart voor Marvilde, een ochtend tijd en wil je dat jezelf of je kinderen op een goed onderhouden sportpark kunnen voetballen, geef je dan op bij Ton van Lierop, voorzitter van het terreinbeheer, door hem een mail te sturen naar lierop@marvilde.nl

Voor een impressie van zo’n vrijwillige klusjesdag kun je het filmpje bekijken dat Marvilde TV heeft gemaakt van de eerste editie. 

Bij voorbaat dank voor je inzet.

Namens terreinbeheer
Ton van Lierop.

Klusjesdag.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!