Facebook Toestaan Niet toestaan

Schoolvoetbaltoernooi 2024 groep 3 en 4

Het was gezellig druk op het Jongelingsveld, de thuisbasis van voetbalvereniging s.v. Marvilde. 43 teams van bijna alle basisscholen in Veldhoven maakten er een leuk en sportief feestje van. Na de vele regen van de laatste maanden was er deze vrijdag toch een lentezonnetje aanwezig dat zorgde voor de ideale voetbalomstandigheden. Dit eerste toernooi was voor de groepen 3 en 4. De komende twee weken komen de andere groepen aan de beurt.
In de categorie groep 3 was basisschool Op Dreef met twee teams vertegenwoordigd en beide kwamen in de finale terecht. Het onderlinge duel werd in het voordeel beslist door team 3A. Zij wonnen de wedstrijd met 2-1 en mochten daarna met de grootste beker op de foto.
In de andere categorie, voor de gemengde groepen 3/4, was het de basisschool Zeelsterhof die met drie teams aantrad, waarvan twee teams uiteindelijk in de finale belandden. Team 4 won met 3-0 van team 3 en ook zij mochten als kampioen de grootse beker tonen aan onze fotograaf.
Wil je alle uitslagen, rangen en standen nog eens terugkijken dan kan dat hier via ons digitaal toernooischema.

Hieronder de foto's van de teams die kampioen zijn geworden en we feliciteren hen met deze prestatie.
We danken alle medewerkers die dit toernooi mogelijk maakten en tevens danken we alle deelnemers en supporters voor de gezellige sfeer.
Onze fotograaf had niet de mogelijkheid om iedereen om toestemming te vragen, maar als u bent gefotografeerd en u hebt liever niet dat die afbeelding in ons fotoarchief blijft vereeuwigd, dan kun je dit laten weten aan onze webmaster door een mail te sturen naar [email protected].