Jeroen Sanders

Jeroen Sanders

Gelukkig kunnen we deze rubriek goed vullen. Niet alleen het ledenaantal is in 2017 flink gestegen, maar ook de grote groep vrijwilligers breidt zich uit. De volgende persoon geeft bij vraag 9 het treffende antwoord waarom dit zo het geval is.
We stellen graag aan u voor:

1) Naam: Jeroen Sanders

2) Geboren: 12 November 1984 in Geldrop

3) Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen?
- Ik woon samen met mijn vriendin Anouck, en 2 zoontjes Gulio en Jerome, in de wijk Strijp in Eindhoven

4) Wat doe je in het dagelijks leven?
- Ik ben Supply Chain Analyst bij Medtronic in Heerlen.

5) Wat zijn je hobby’s?
- Mijn vriendin en kinderen zijn mijn grootste hobby. Ook hou ik ervan om af en toe een biertje te drinken met vrienden. Daarnaast probeer ik tijd te maken voor tennis. Voetbal is mijn passie op alle gebieden. Zelf ben ik gestopt maar probeer ik nog wel regelmatig een balletje te trappen, ik volg het voetbal op TV/nieuws en speel ook graag een potje FIFA.

6) Wat is je nieuwe functie bij Marvilde?
- Assistant-trainer Marvilde JO13-3

7) Wat wil je bereiken in deze functie?
- Ervoor zorgen dat de jongens plezier hebben in voetbal en gewoon lekker iedere dinsdag, donderdag en zaterdag op het veld kunnen staan om te ballen.

8) Heb jezelf voetbalervaring?
- Ik heb zelf 30 jaar actief gevoetbald. Begonnen in en bij Geldrop om vervolgens via Eindhoven (ama) en UNA, in vriendenteams te belanden zowel op het veld als in de zaal. 5 jaar geleden ben ik gestopt op het veld en vorig jaar heeft ook het zaalvoetbal eraan moeten geloven. 

9) Waarom heb je voor Marvilde gekozen?
- Omdat ik hoorde dat het een kleinere, gezellige club is waar iedereen elkaar kent en waar het plezier voorop staat. 

10) Waar sta je over 10 jaar bij Marvilde?
- Waarschijnlijk nog langs de lijn. Als mijn schema het toe laat graag actief betrokken maar indien het niet te combineren valt, zal ik zeker nog vaak aanwezig zijn om lekker voetbal te kijken.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!