Edwin Uffink

Edwin Uffink

In deze rubriek stellen we de nieuwe vrijwilligers bij Marvilde voor. Vandaag iemand met een dubbele functie. Hij nam het stokje over van Johan van de Leur bij de meiden van MO15-1.
Deze week als nieuwe held;

1) Naam
- Edwin Uffink

2) Geboren 
- in 1976 in Eindhoven en sinds 1999 woonachting in Veldhoven.

3) Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen?
- Nog steeds verliefd op Janet Uffink-Kolsters, in oktober 15 jaar getrouwd en vader van 4 prachtige meiden.

4) Wat doe je in het dagelijks leven?
- Mijn “werk” carrière begonnen als fulltime tennisleraar. Vanaf 2011 zelfstandig ondernemer. Wij zijn elke dag bezig met het leveren van “bedrijfs” kleding en het bedrukken of borduren van diverse soorten textiel. Dit ook vaak in opdracht van lokale sportzaken of bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd op de Run 5404 in Veldhoven.

5) Wat zijn je hobby’s?
- Mijn hobby’s zijn naast het geven van voetbaltraining, golfen, tennissen, netwerken enz….

6) Wat is je nieuwe functie bij Marvilde?
- Op dit moment train en begeleid ik o.a. samen met Bianca v/d Ven, de meiden onder 15 waar onze dochter Evy in speelt.

7) Wat wil je bereiken in deze functie?
- Als doelstelling heb ik me voorgenomen om de meiden nog meer plezier mee te geven in het voetballen, op en langs het voetbalveld. Dus zoveel mogelijk momenten creëren met een vorm van succesbeleving. In alle elementen van het voetbal.

8) Heb jezelf voetbalervaring?
- Zelf ben ik begonnen bij het vroegere Veloc, wat nu V.V. Gestel is geworden. Bij Rust Roest Eindhoven van mijn 13e tot mijn 19e en later nog 2 seizoenen in het 7e elftal bij UNA. Als 12-jarig jongetje de keuze gemaakt om me volledig te richten op het tennissen en het voetbal te beschouwen als conditietraining. Een keuze die achteraf gezien niet slecht is uitgepakt πŸ˜‰

9) Waarom heb je voor Marvilde gekozen?
- Waarom heeft mijn dochter gekozen voor Marvilde? Minimaal 2x per week trainen, gezond fanatisme en open eerlijke communicatie. Onze zoektocht was na 1 training meteen klaar en ze heeft het enorm naar haar zin, en wij als ouders dus ook! 

10) Waar sta je over 10 jaar bij Marvilde?
- Waar ik over 10 jaar sta? Tja, wie weet gaan onze jongste dochters ook nog voetballen, dan is de kans groot dat ik op het veld sta. Maar misschien wel met een vaste plek op het sponsorbord, haha. We laten het allemaal gebeuren. Eerst genieten van dit eerste seizoen.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!