Justin Baretta

Justin Baretta

In de rubriek " Nieuwe Helden Rondom Onze Velden" maken we kennis met Justin Baretta, trainer van MO11-1 (seizoen 2016-2017) en stelden hem de 10 standaard vragen.

01) Naam? Justin Baretta

02) Geboren? 05-03-1976 te Eindhoven

03) Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen?
- Al ruim 20 jaar samen met Nancy van de Ven en dochters Tessa (9) en Veerle (8). 

04) Wat doe je in het dagelijks leven?
- Ik werk bij WWBD in de bv Duvado Beauty Systems in de functie van International Sales Director. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle export in Europa. Wij distribueren en produceren hand en nagelcosmetica.

05) Wat zijn je hobby’s?
- Dat is een makkelijke. Ik ben een echte Bourgondiër en houdt dus van lekker eten en drinken. Verder vind ik het fijn om lekker actief bezig te zijn ( maar een middagje bankhangen met en goede serie is ook top ) 
Wij hebben een mooi huisje op een camping in Soerendonk waar we heel graag naar toe gaan. Lekker barbecueën wijntje erbij en genieten ! 

06) Wat is je nieuwe functie bij Marvilde?
- Ik mag mijzelf trainer van de MO11-1 noemen. 

07) Wat wil je bereiken in deze functie?
- Het allerbelangrijkste vind ik dat iedereen plezier heeft. Dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ik vind het fantastisch om met zo’n groep meisjes aan de slag te zijn. Ik krijg hier energie van. Heel erg gaaf om te zien hoe deze groep zich heeft ontwikkeld.

08) Heb jezelf voetbalervaring?
- Van mijn 5e tot 16e bij FC Eindhoven gevoetbald. Ik ben gestopt in de A1. Ik zat naast voetbal in het Nederlands team Tae Kwondo en moest keuzes gaan maken. Ik ben van FC Eindhoven naar FC de spechten gegaan waar ik in een vrienden team terecht ben gekomen! Voetballen voor de fun. Dit heb ik gedaan tot mijn 20e en daarna nog wat in de zaal gevoetbald. 

09) Waarom heb je voor Marvilde gekozen?
- Wij wonen in Eindhoven en rijden 4 clubs voorbij om bij Marvilde te komen, We zijn bij verschillende clubs geweest maar hadden onze keuze al snel gemaakt ! We voelden ons thuis bij Marvilde. Fantastische en gezellige mensen.

10) Waar sta je over 10 jaar bij Marvilde?
- Dan hoop ik nog steeds met heel veel plezier een team te trainen.


 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!