12 nieuwe pupillen trainers -

12 nieuwe pupillen trainers

12 nieuwe pupillen trainers

In de winter is er standaard een cursus voor de trainers van Marvilde.

Aan deze sessie deden maar liefst 12 enthousiastelingen mee, inclusief twee dames.  Het was een pupillen trainers cursus onder leiding van Mingo Smulders. Dit was dus voor de coaching en training van de mini’s tot met de O13 teams, waarbij er geen onderscheid is tussen de jongens en meiden afdeling.

Mingo verzorgd deze cursus al een aantal jaren, eerst als docent van de KNVB, nu als voetbaldocent van sportadviesbureau SportStijl.nl. In 4 bijeenkomsten heeft hij een op maat gemaakte cursus in elkaar gezet die speciaal voor Marvilde ontwikkeld is, waarbij de doelstelling “Met plezier leren voetballen” centraal staat. Mingo vond het een leergierige groep met veel potentie. Alle deelnemers hebben hun certificaat gekregen en hopelijk zien we ze terug over een aantal jaren bij de juniorencursus.

Namens Marvilde feliciteren we alle deelnemers en danken Mingo voor zijn inzet.

Op de foto van links naar rechts; Mingo Smulders, Mark Willems, Remco van Tilburg, Joey Sandbrink, Jan van Bokhoven, Menno Oerlemans, Karin Zaagman, Eugene van Rooij, Gileon Duisters, Patrick Heller, Bernt Meerbeek, Erik Trienekens en Suus van Esch

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!